God påske alle sammen!

Kjære venner,
mandag den 29.3. 2010 begynner den jødiske påsken. Den kristne påsken begynner den 28. mars (palmesøndag). Vi i SMA vil benytte anledningen til å takke dere for all støtten vi får fra dere. Uten den ville det ikke ha vært mulig for SMA verken å drive med et seriøst informasjonsarbeid i Norge eller gi direkte støtte til jødene i Israel.
Den jødiske påskefesten, som starter på mandag kveld med påskemåltidet. Jeg har laget en oppskrift for matzot til de av dere som vil våge å prøve å lage dem selv.
En artikkel om påsken her: Jødisk Pesach: en 3500-årig arv
Da det var en god del av dere som lurte på hvor en kan kjøpe matzot, skal SMA sørge for det fra neste år. Vi kommer med nærmere informasjon i god tid for neste påske.
Påske handler bla om medmenneskelighet, trofasthet, Geula (frelse) som er grunnlaget for vårt demokrati. Vi må alle  ta klart avstand fra ekstremisme, fra totalitære regimer og sørge for at terror og undertrykkelse i verden erstattes med det fredelige påskebudskapet.
Vi i SMA ønsker dere alle en velsignet Påskehøytid med håp om en bedre og mer rettferdig verden for alle folkeslag.
God påske og mye G-ds velsignelse!
Dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme (SMA)Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: