Gave til jøder i Hebron

De tre drepte tenåringene
De tre drepte tenåringene

SMA har i dag sendt en gave på 20.000 US $ til trengende jøder i Hebron.
Kjære medmennesker,
Mens jødene begraver sine unge myrdede barn og arabere deler ut sukkertøy i landsbyene for å feire udåden, sitter vi her i Norge prisgitt fiendtlige medier som ikke lar en mulighet å rakke ned på jødene gå seg forbi.  NRK valgte en informasjonslinje som var egnet til å reise tvil om hvem som var skyldig, – morderne eller ofrene.
I går hørte vi i NRKs dagsrevyen hvordan NRK-Dagsrevyens Hallvard Sandberg langt på vei la skylden på de tre uskyldige ungdommene og på den måten åpnet for å legitimere terror.
”Dette var bosetterungdommer som bodde ulovlig på Vestbredden,” var hans forklaring.
Det NRK og Sandberg her sier er ikke bare en løgn, – det er også en nedlatende og rasistisk presentasjon av de drepte ungdommene. NRK karakteriserer jøder som “bosettere” i samme nedsettende ånd som afro-amerikanere ble kalt “niggere.”  NRK-nyhetene fulgte opp med lange desinformerende forelesninger fra den notorisk anti-israelske løgneren Nils Butenschön som endog først holdt muligheten åpen for at det kanskje ikke var palestinere likevel som hadde begått ugjerningen som nå feires som en heltegjerning av mordernes familie, samt Mats Gilbert i usedvanlig hatefull stemning.  NRK synes aldri å la en anledning gå fra seg til å omtale jødenes hjemland, Israel, på en mest mulig negativ måte.  Den krypende og underdanige forsiktigheten og omsorgsfullheten vi på den annen side observerer når det gjelder eventuelt å skulle ha noe å utsette på den palestinske part, er iøynefallende og urovekkende.  Jøder merker seg slike forskjeller som et ekko fra en ikke altfor fjern fortid.
Gang på gang ser vi hvordan mord på jøder misbrukes av norske medier til å fyre opp under antisemittismen her til lands.
Vi ber alle om å være på vakt og sørge for at deres barn og bekjente får medisin mot det dryppende jødehatet i form av sann informasjon.
SMA har i dag sendt gavebistand på 20.000 US $ til trengende jøder i Hebron.
Vi ber alle som kan bidra til mer om å sende oss en sommergave og derved støtte terrorofrene i Israel.
Informasjon om kontonummer og andre former for innbetaling finner du i «Støtt oss»-ruten til høyre på nettsiden, under «Støtt SMA» i menyen øverst, samt under hver artikkel.
Vi takker hver og en av dere som sammen med SMA står som en mur mot dagens anti-israelske mediepropaganda og det jødehatet som følger av den.
Med ønske om en god sommer!
Fra oss alle i SMAStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: