Fortsatte angrep mot Israel

Til tross for den selvpålagte «våpenhvilen» fra Hamas’ side i forrige uke, har angrepene mot det sørlige Israel fortsatt. Tirsdag kveld ble fire Grad-raketter skutt fra Gaza mot Netivot.
Iron Dome, det avanserte forsvarssystemet Israel har utviklet, tok ned to av missilene. De andre to landet og eksploderte i åpne områder. Det er ikke rapportert noe skader på mennesker eller bygninger etter disse angrepene.
Rakettstrømmen mot sivile de siste ukene har knapt nok vært nevnt i mediene. Israels FN-ambassadør, Ron Prosor, skrev i et brev til FNs generalsekretær mandag at over en million sivile er truet av disse angrepene.
Tirsdag morgen ble en låve på en kyllingfarm i en kibbutz truffet av en Kassam-rakett. Heller ikke her ble det forvoldt noe skade.
Lørdag kveld avfyrte terrorister fra Gaza fem Grad-raketter mot byen Ashkelon. De ble skutt ned og uskadeliggjort av Iron Dome. Et sjette prosjektil, en Kassam-rakett, landet i Eshkol-regionen i det vestre negev. Her ble det ikke meldt om noen skade.
Israel har ikke iverksatt noe større gjengjeldelsesangrep denne uken, annet enn å skyte ned rakettene.
IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: