Forbrytelse: han elsket en jøde

Tyskeren August Landmasser meldte seg inn i nazipartiet i håp om å finne seg en jobb. Han ble dømt til to år i arbeidsleir fordi han forelsket seg i en jødisk kvinne og ville gifte seg med henne.
Kjærligheten var riktig nok sterkere enn antisemittismen som hersket i landet, men den var ikke sterk nok til å redde livet til kvinnen som ønsket å bli hans brud, Irma Eckler. I likhet med så mange andre led hun en tragisk død så altfor tidlig i en utryddelsesleir.
Seks millioner jøder ble utryddet i et planlagt, velregissert folkemord.
Nå truer Ahmadinejad i Iran med å utrydde de seks millioner jøder som lever i Israel. Bak seg har han det intenst religiøse presteskapet, som går i detaljer om hvordan de vil bruke atomvåpen for å drepe alle jødene.
Vil Israels regjering stole på at de bare spøker?
Kilde: WikipediaStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: