Et øyeblikks fred

For et kort øyeblikk var det fred ved sikkerhetsgjerdet mellom Gaza og Israel onsdag og torsdag denne uken. Palestinske og israelske firmaer samarbeidet om å legge kabler for high speed bredbånd til Gaza.
Palestinske telecom-selskaper og det israelske firmaet HOT gjorde jobben i fellesskap, ved hjelp av det israelske forsvaret og den israelske samarbeids- og koordineringsenheten for Gazastripen.
På en strekning som anses som særlig farlig, ble det brukt skuddsikre vester og hjelmer, mens arbeiderne ble beskyttet av det israelske forsvaret IDF.
15 km med nye kabler erstatter de gamle, som ble lagt i 90-årene, og vil forsyne Gazastripen med raskere Internett, telefon og kabel-TV.
«Hele arbeidet ble utført som en militæroperasjon,» sa offiseren som hadde ansvaret for sikkerheten.
The JC.com



Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: