Au revoir, Paris!

Giulio Meotti
Giulio Meotti

Frankrike selger jødene for å kjøpe seg fred fra islam
Enda en gang ofrer Frankrike sine jøder for å få fred.
Vi vet nå at Frankrikes president Francois Hollande ikke ønsket å se Israels statsminister Benjamin Netanyahu i massedemonstrasjonen i Paris mot terrorisme.
De der israelske jødene som forsvarer seg mot terrorisme? Bare tanken er skandaløs. Netanyahu hyllet av franske jøder fra vinduene? Dette er en skandale.
Og for å straffe «Bibi», Avigdor Lieberman og Naftali Bennett for å ha sluttet seg til delegasjonen av verdensledere på søndag, inviterte president Hollande også PLOs antisemittiske leder og Holocaust-fornekter Mahmoud Abbas, mannen som oppforder muslimer til å angripe og drepe israelske jøder i sine kosher-supermarkeder.
Noen få dager før massakren i Paris, stemte Frankrike i saken om den palestinsk-arabiske resolusjonen i De forente nasjoner. Frankrike var det første europeiske land som ga sin stemme til PLOs medlemskap i UNESCO, FNs kulturelle avdeling. Det later til at Frankrike og «palestinerne» fortjener hverandre. Nå betaler Frankrike for sitt irrasjonelle jødehat.
Franske ledere, som vegrer seg slik for å vise seg offentlig med representanter for Israel, tror at de kan kjøpe seg ro og fred ved å selge den jødiske staten. Det samme prøvde de på for 70 år siden.
Da tyskerne invaderte Frankrike, arresterte de franske myndigheter sine jøder og overleverte dem som velkomstgave. Men det er en forskjell: den gangen sloss sosialistene i Frankrike side om side med jødene mot nazistene, mens de franske sosialistene i dag er enige med den arabisk-islamske verden i å pukke på den eneste jødiske staten.
Selv om det franske folket nå fordømmer terroristene, vil de fortsette å hate jødene. For første gang siden Den annen verdenskrig fant de parisiske jødene denne uken sine synagoger lukket for Sabbats-gudstjenesten. I stedet for å forsvare de jødiske templer, lukket de franske myndighetene dem!
Se i franske fora i disse dager, og du vil se motbydelige kommentarer, som «hvem bryr seg om ofrene er jøder?» I Frankrike er det vanlig å snakke med to tunger, og alt som kommer fra den islamske verden blir rost. Derfor har franske borgere hver eneste dag blitt eksponert for «fem minutter med hat» mot Israel og det jødiske folk. Derfor må vi ikke være overrasket over at jødiske synagoger blir angrepet, jødiske elever blir drept utenfor skoler og jødiske kvinner blir voldtatt i hjemmene sine.
Men statsminister Emanuel Valls og president Hollande sier igjen og igjen i disse dager at dersom 100.000 jøder forlater Frankrike, så vil Frankrike slutte å eksistere. De vet at når jødene drar, vil landet deres gå ned i avløpet, fordi det jødiske folk har vært en stor velsignelse for Frankrike.
Frankrike har alltid hatt en grusom historie når det gjelder jødene: Den første Talmud ble brent på staken i Frankrike i det 14. århundre; franske byer og landsbyer utviste jødene og sendte dem bort så mye som 15 ganger i middelalderen. Og i det 20. århundre stilte franskmennene villig opp som frivillige til å sende 75.000 jøder til gasskamrene. Mange franske enkeltpersoner og geistlige var vidunderlige mennesker, men ikke det offentlige Frankrike.
Den franske regjering har enda en gang overgitt seg til ondskapen. Nå er det for sent. Hvorfor skulle franske jøder fortsette å gi sitt blod til denne mislykkede republikken? De franske jødene bør nå ta sin velstand, lidenskap og energi ut av Frankrike og investere det i Israel.
Au revoir, Paris!
Times of Israel
 Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: