Skal rense den arabiske halvøy for møkk

IRAK: Jihadister sverger at de vil «erobre Jerusalem tilbake fra dere, O jøder.»
En video som er oversatt av MEMRI (the Middle East Media Research Institute) viser en utenlandsk muslimsk «hellig kriger» som lover å erobre Jerusalem, Roma, og Andalusia i Spania, som en gang var underlagt muslimene.
Videoen er tilgjengelig på YouTube (nederst i artikkelen), og det anbefales å ha på lyd så man får et inntrykk av engasjementet og besettelsen.
LANGT FRA NORGES VIRKELIGHET
Det er nemlig slike krefter, i høyst levende live, Israel har som motstandere. Det såkalt moderate Fatah inngår i disse dager kompaniskap med en helt tilsvarende bevegelse som taleren på videoen representerer. Ikke noe mindre. Vi snakker om religiøst besatte mennesker som er villig til å drepe, ja til å dø, for å drive ut jødene fra deres rettmessige land og rettmessige hovedstad.
Disse kreftene er også en stadig og aktuell trussel for Israel i og med borgerkrigen i Syria, hvor slike grupperinger er en del av det totale bildet.
Anledningen for den oppflammende talen var et møte organisert av the Islamic State of Iraq and the Levant (Syria) – eller ISIS. Taleren lover troskap til gruppens leder Abu Bakr Al Baghdadi, og gjentar ISIS’ visjoner for regionen.
«Ved Allah skal vi rense den arabiske halvøy for dere, møkk!» Han trakk sverdet og svingte det mens han talte til ikke-muslimene i Midtøsten.
For Israel spesielt hadde han følgende å si: «Vi skal gjenerobre Jerusalem fra dere, O jøder!»
ASSADS HOVEDFIENDE
En rapport Arutz Sheva nylig laget, viste at ISIS er den alvorligste trusselen Syrias president Bashar al-Assad står overfor.
Den sverdsvingende fanatikeren fra middelalderen proklamerte sitt håp om en global islamsk stat, og han lovet også å gjenerobre Roma og Andalusia, som en gang har vært inder muslimsk okkupasjon.
Alle som misliker at Israel vinner territorier i kriger de mot sitt ønske blir tvunget til å føre, kunne jo for sannhetens og balansens skyld anføre de tallrike og enorme erobringer muslimene selv er skyld i, som en slags motvekt til de områdene Israel kreves for. Det er nok å ta av.
Taleren er fra Kosovo, og som en gest til islam dro han passet sitt frem, og kastet det på gulvet. Det samme gjorde flere av de andre utenlandske jihadistene som var til stede.
MER KATOLSK ENN PAVEN
ISIS var tidligere kjent som the Islamic State of Iraq, skriver IsraelNationalNews, og er en radikal gruppe som brøt ut av Al Qaeda etter en maktkamp om deltagelse i den syriske borgerkrigen. Bruddet var også til dels forårsaket av at gruppens brutalitet ødela det globale nettverkets image i Syria.

 http://www.youtube.com/watch?v=zIxY8thehL8Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: