Jødisk familie i Frankrike angrepet

En jødisk familie som bor i Lesigny, en forstad øst for Paris, ble 18. juni angrepet av voldelige menn med jernstenger og baseball-køller. Angriperne kom også med nazi-utrop.
Angrepet fant sted sent på ettermiddagen i den lille byen. Sønnen i familien hadde bedt en motorsyklist om å dempe farten i et område med smale gater og mange barn.
Litt etter hendelsen kom motorsyklisten tilbake med flere menn, bevæpnet med jernstenger og balltrær, og gikk løs på familien mens de snakket om Hitler og kom med ropte antisemittiske fornærmelser.
Hendelsen er anmeldt, og de involverte skal for retten i januar neste år.
EuroJewCong.orgStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: