Israel svarer med styrke


2016-11-30_10-23-04Arabiske medier meldte onsdag morgen om to flyangrep fra Israel i Damaskus-området i morgentimene.
Rapportene melder om et treff i et våpenlager eid av den syriske hær, og senere at en bilkonvoi av biler som tilhørte den islamistiske terrorgruppen Hizbollah ble tilintetgjort.
Det kom også frem at den nevnte konvoien skal ha vært en leveranse av missiler fra Syria til Libanon. Konvoien skal ha blitt bombet like etter at den forlot flyplassen i Damaskus.
Israelske myndigheter kommenterer normalt ikke rapporter som fremkommer i arabiske medier, og heller ikke disse påstandene har blitt kommentert.
Mandag morgen angrep Israels luftforsvar IDF et anlegg som tilhørte ISIL. Anlegget befant seg i den syriske delen av Golan-høydene, og var opprinnelig et FN-anlegg, som senere hadde blitt tatt over av IS. Før det, besvarte IDF angrepet ved å skyte i filler et kjøretøy med fire IS-soldater.
IsraelNationalNews
Ynet

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644