Hvorfor den arabiske verden mislykkes så totalt

Yusuf al-Qaradawi
Yusuf al-Qaradawi

Inntektene i hele den arabiske verden, medberegnet de oljeproduserende land, kommer ikke opp imot ett enkelt europeisk land, som for eksempel Spania. For ikke å snakke om Tyskland, Frankrike, Storbritannia, eller Italia. Spania, som er på bunnen av listen over industrilandene – inntektene fra hele den arabiske verden overgår ikke en gang dette landet. Hvorfor er det slik? Fordi vi ikke arbeider. Og hvis vi arbeider, gjør vi det ikke profesjonelt.
Det ble gjort en undersøkelse i et arabisk land på gjennomsnittstiden en statsansatt bruker på å arbeide. Gjennomsnittet var 27 minutter pr. dag. 27 minutter! Resten av tiden bruker han til å drikke kaffe, lese aviser, og gjøre ærend her og der. Bare et mindretall av folk jobber. Resten gjør det ikke. (…)
Uheldigvis utmerker vi oss ikke verken i militærindustrien eller i den sivile. Vi importerer alt vi trenger fra synåler til missiler. Dette er vår nasjon. Vi har fremdeles ikke fremstilt en eneste maskin i våre arabiske land. Vi setter sammen deler, men har ingen produksjonsindustri. India har laget en bil, og til og med et fly. Vi går fremdeles rundt i ring som en okse som driver en slipestein eller et vannhjul, helt til vi er tilbake der vi startet.
Hvordan har sionist-gjengen klart å bli oss så overlegne, til tross for at de er så få? De har blitt det ved kunnskap, ved teknologi og gjennom styrke. De har blitt bedre enn oss ved å arbeide. Vi hadde ørkenen rett foran oss, men vi gjorde ingen ting med den. Da de tok over, ble det til en grønn oase. Hvordan kan en nasjon som ikke arbeider, gjøre noe fremskritt? Hvordan kan den vokse?
Yusuf al-Qaradawi
 

http://www.youtube.com/watch?v=kO5qhhsG-Nk

Om Yusuf al-Qaradawi, (fra Wikipedia) egyptisk muslimsk lærd og predikant. Grunnlegger av IslamOnline. Har skrevet rundt 50 bøker.
Ifølge nettstedet IslamOnline kan «ektemenn (kan) slå sin hustru». Dette utdyper al-Qaradawi i boka The Lawful and the Prohibited in Islam hvor han sier: Hvis ikke ulydighet kan kureres med ord eller fravær av sex, er det i orden at mannen slår kvinnen lett med hendene, forutsatt at han unngår ansiktet og andre ømtålige områder. Han godtar ekteskap med jenter ned i 9 års alderen, så lenge dette skjer frivillig og jenta er jomfru. Selv giftet han seg med kone nummer to i en alder av 60 år. Hun var da 14 år gammel.
Kjønnslemlestelse er ifølge ham akseptabelt så lenge man bare reduserer klitoris, ikke kutter den helt vekk. I januar 2009 uttalte al-Qaradawi at Holocaust var en guddommelig straff for jødene iverksatt av Adolf Hitler, og at han selv ønsker å dø som martyr i et angrep mot jøder, selv om helsen og alderen måtte ha henvist ham til rullestol.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: