Hamas: Allahs løfter skal fullbyrdes

På vei mot folkemord. Fra magasinet "Palestina"
På vei mot folkemord. Fra magasinet «Palestina»

Ignoransen og dobbeltmoralen fra Vestens side overfor muslimsk terror er så total at det er vanskelig å skrive om saken. Vi ser for tiden den uutholdelige passiviteten både fra USA, NATO og Tyrkia overfor IS’ folkemord overfor kurderne. Sivile slaktes ned mens vestlige militærstyrker innen skuddhold passivt lar det skje. Den samme bevisste passiviteten ser vi i Vestens holdning til Israel og Hamas. Her har man i tillegg det skjulte jødehatet som ligger under overflaten og gjør det enda lettere for aktørene å la grusomheter passere.
Hamas-leder Khalil al-Haya sier at Hamas ikke har noen planer om å levere fra seg sine våpen. Lørdag hevdet han at gruppen er nærmere sitt mål å ødelegge «den israelske enheten og dens ledere» «enn noensinne.»
Sett på bakgrunn av tukten den muslimske terrororganisasjonen fikk av Israel i sommer, med angrep mot 5.263 terrormål, som infrastruktur, rakettoppskytingsramper, våpen- og ammunisjonsfabrikker og –lagre, samt hjem og kontorer for Hamas-medlemmer, og 34 tunneler sprengt i filler, er dette store ord.
Men det sier noe om hatet disse gruppene nærer mot Israels selve eksistens, og dermed mot jøder.
«Vi sier til dem som brakte jødene [til Israel] fra hele verden, at vi nå er trygge på og tror mer enn noensinne på at Allahs løfter skal fullbyrdes – at vi ikke skal levne dere [jøder] tilbake i vårt land,» truet Al-Haya. «Det eneste dere kommer til å gjøre, er å forlate landet til fordel for dets innfødte innbyggere [palestinske araberne.]
I mellomtiden kjører Vesten med USA i spissen sitt løp med sine forsøk på «fredsmekling» og konferanser der målsetningen angivelig er å skape fred, men i sin konsekvens snarere er å støtte disse araberne i sitt forsett om å drive jødene ut fra landet. USAs utenriksminister John Kerry viser en nokså uforståelig holdning når han vil bruke giverlandskonferansen i Kairo til å presse Israel og palestinerne til fredsforhandlinger.
Hykleriet er lett å gjennomskue, – mens åpent anti-israelske organisasjoner, og også USAs Kerry, krever at Israel skal ta del i gjenoppbyggingen av Gaza, er det ingen krav til Hamas, PA eller det palestinske folket om å for eksempel bistå til å finansiere Israels enorme kostnader til tilfluktsrom for sine sivile, ombygginger av barnehager og skoler for å sikre dem, utgifter til å utvikle det avanserte forsvarssystemet Iron Dome, som selv om USA har bidradd økonomisk, har vært og er en enorm kostnad for det lille landet. Men dette folket som er truet fra alle kanter, og derfor har enorme forsvarskostnader fra før, får ingen tilbud fra verdenssamfunnet om bred støtte til å forsvare seg og sine fra det muslimske hatet.
Al-Haya uttrykte tilfredshet med at Gaza nå får støtte til å bygges opp igjen. I hans øyne er den «væpnede motstanden» ingen byrde, men heller en velsignelse for den arabiske PR-krigen mot Israel.
Noen timer tidligere truet Hamas-talsmann Sami Abu Suhri med nok en krig mot Israel, dersom det internasjonale samfunnet ikke tvinger Israel til å ta bort reise- og importrekstriksjonene for terroristregjeringen.
«Hvis det internasjonale samfunnet ønsker at situasjonen ikke skal blusse opp igjen, må man gripe inn og løse situasjonen. Man må ta grep og få en seriøs og reell slutt på beleiringen.»
Dette er ikke første gangen at palestinske arabere har truet jøder, skriver IsraelNationalNews.com. Dette skjer i full offentlighet i offisielle medier, og det trues med eksil og død. I mai truet Hamas hele den jødiske verden med folkemord. I en offisiell publikasjon kalt Falastin ble det oppfordret til å drepe immigranter som kommer til Israel. Publikasjonen ble etter dette stengt av Israel.
 

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644