Godt nytt år

Shalom
Vi i Senter mot antisemittisme (SMA) vil takke deg for året som gikk.
Vi ser på året som er bak oss med tilfredshet. Takket være hver og en av dere som støtter SMAs arbeid, vet mange i dag at offentlig antisemittisme, demonisering og diskriminerende særbehandling av jødene ikke får passere ubemerket her til landet. 
Gang på gang erfarer vi at det norske folk har en solid positiv og lojal holdning til jødene, tross den massive og nedsettende propagandaen som kommer fra medier, organisasjoner og enkelte samfunnsledere.  Dette gjør oss trygge på at det går an å bringe sannheten opp til overflaten på tross av det høye støynivået som en liten (men dominerende) gruppe i samfunn står for.
Vi er fornøyd over å se at stadig flere har oppdaget og abonnerer på vårt informasjonsblad, SMA-info, og vi håper på at dere fortsatt kan hjelpe oss med å få engasjert enda flere lesere og støttepersoner blant deres venner, familie og bekjente.
Vi setter stor pris på deg som har stått sammen med oss i 2010 og takker deg av hele vårt hjerte. Vi ser frem til å ha deg sammen med oss også i 2011.
Nå nærmer nyttårskvelden seg og tankene våre går mot lysere tider og håp om positive opplevelser. Det er mye godt og vakkert i denne verden som vi må takke G-d for.
Vi ber om at de gode stunder vil påvirke oss alle til å prøve å bli bedre medmennesker med vennlige tanker og et hjerte fullt av håp.
Vi ønsker deg og dine et godt og velsignet nytt år og mye velsignelse i din gjerning i tiden som kommer.
Shabbat shalom og velsignet helg !
Fra oss i SMAStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: