Yom HaSho’a 2011

Yom HaSho’a, er minnedagen om lidelsene under Holocaust som nazistene og deres medhjelpere påførte det jødiske folk og om det heltemot folket viste. Denne jødiske minnedagen ble av Knesset satt til den 27. dagen i måneden Nissan. Seremonien begynner hvert år dagen før kl. 20.00 ved minnesmerket Yad Vashem i Jerusalem der blant annet Holocaust og opprøret i gettoene minnes.
Minnedagen faller midt i Sfirat HaOmer, de 49 dagene mellom den jødiske Påske og Shavuot (jødisk pinse). Disse dagene er sørgedager i den jødiske kalender. Derfor er det symbolsk at det blir en overgang fra Yom HaSho’a til Yom Haatsmaut som er Israels frigjøringsdag.
På denne dagen minnes man ikke bare de modige menn og kvinner som var i stand til å kjempe mot nazistene med det lille de hadde av våpen, men også de mange modige barn som daglig risikerte sine liv ved å komme seg ut og inn av konsentrasjonsleirene på leting etter brød.
Denne dagen blir det svært viktig å markere, ikke minst hos oss i Norge, landet som finansierer lærebøkene til en hel arabisk generasjon hvor Holocaust er omtalt som en jødisk løgn og propaganda. Vi ser nå at stadig flere våger seg ut og utfordrer sannheten om Holocaust, noe som gjør at denne dagen blir stadig viktigere å markere.  
Europa som ennå har ikke gjort opp for alt som ble stjålet fra jødene og for alle som ble myrdet med kaldt blod, bruker i dag svimlende pengemengder for å støtte arabernes krav om israelsk jord som araberne aldri i historien har eid. Aggressive venstreorienterte «menneskerettighetsorganisasjoner» har beriket seg ved å ta imot økonomisk støtte fra utenlandske regjeringer for å undergrave Israels legitimitet gjennom propaganda i våre medier. På mange måter kan man si at europeerne forbereder en gjentakelse av sine ugjerninger. Under Holocaust myrdet de over 6 millioner jøder og frastjal dem alt de eide, i dag støtter de araberne i deres forsøk på å frastjele nesten like mange jøder den lille jord de har i Israel og som de ble tildelt i rettsoppgjøret med det tyrkiske imperiet som hadde tapt Den første verdenskrig. I Hebron bygges det med EU-midler hundrevis av leiligheter mellom Machpela-graven og bydelen Kiryat Arba som er øremerket familiene til arabiske terrorister. EU vil på denne måten samle terroristene ved inngangsdøren til den jødiske menigheten samtidig som de lager et fysisk skille mellom dem for å unngå en jødisk kontinuitet i dette området. 
Mens jødene minnes Holocaust, kom FN-organet UNRWA med en skarp kunngjøring mot å inkludere undervisning om Holocaust i sin læreplan om menneskerettigheter. De vil heller bruke tiden som er finansiert av EU til undervisning om det de kaller for ”… massakrene som er blitt begått mot palestinerne, den siste av disse var krigen mot Gaza.”  (Al-Hayat Al–Jadida, 14.4.2011)
[pullquote] … jødene vil aldri tillate et nytt Holocaust, samme hvem som støtter og finansierer det.[/pullquote]Heller ikke Israels arabere er noe særlig positivt innstilt. Lederen av den islamske bevegelsen i Israel, Raed Salah, uttrykte nylig sin tilfredshet med opprøret i den muslimske verden som han anser som et forsmak på den viktigste muslimske kampen, nemlig «frigjøringen av Jerusalem fra den jødiske okkupasjonen.» En «frigjøringskamp» han har betydelig støtte for i Norge.  Den «åndelige leder» for Det muslimske brorskap i Egypt, Yusuf al-Qaradawi, sa det samme i sin berømmelige preken i Kairo i mars.  I forfjor hyllet han Hitler og ønsket et nytt Holocaust mot jødene velkommen.  I år ønskes han velkommen til Norge av den norske statskirken.
Nazistene og deres støttespillere var klar over at de drev med folkemord da de utførte Holocaust. De som støtter arabernes forsøk på å utslette Israel og overta jødenes land, er også klar over hva de støtter til tross for at de kamuflerer det med noe de kaller «folkerett» og «menneskerettigheter.» Om de lykkes, blir resultatet et nytt Holocaust. Araberne har sitt hjemland i Arabia som ingen prøver å frastjele dem. Arabere som bor i jødenes land må velge mellom å leve i fred med landet jødiske urfolk eller reise hjem. Noe annet valg finns ikke, for jødene vil aldri tillate et nytt Holocaust, samme hvem som støtter og finansierer det.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: