Yassir Arafat al-Husseini

Vi har gjort pakt med døden og et forbund med dødsriket. Jesaja 28:19

Siden det er kun formelle forskjeller mellom PLO, PA og Arafat, anbefaler vi også å lese om disse
Arafat døde: En fredelig jul i Betlehem (24.12.2004)
Familien til Arafat:
Faisal al-Husseini
Arafat er stolt av sin onkel, Hitlers partner
Yassir Arafat: 1929-2004 HonestReporting’s biography
Arabisk dame som overlevde PLO i Libanon forteller (15.10.2004)
Parasitt på «sitt eget folk»: CBS’ «60 Minutes»: Arafat’s Billions
Hitlers bok Mein Kampf ble publisert i Arafats «hovedstad», Ramallah
Arafats hemmelige mapper. Fra boken «Myndigheten er gitt»: Terrorisme og internasjonal kriminalitet (2002)
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Del 6
Dokumenter som påviser sammenheng mellom Arafat, PLO, Fatah, PA og terrorisme  (IDF) (link utgått),  ( MFA)
Arafat beordret mordet på USAs ambassadør i 1973
Rachel Ehrnfeld: Hva finansierer Arafats lommebok?
Tidligere KrF politiker, Kåre Kristiansen: Stortingets kontrollkomitè nå må ta avsløringen rundt Arafats korrupsjon på alvor
Hackere finner milliarder av PLO penger
Arafat satt inn 5,1 millioner dollar fra USA-hjelpefond på sin personlige bank- konto
Arafat planla Intifadaen som drepte hundrevis og lemlestet tusenvis, bekrefter arabiske kilder
Arafat ber foreldre og bestforeldre om å gi ham barna deres for å bruke dem i krig.
Opplæring av barn til krig under Arafat og PLO (link utgått)
Arafat sprer jødehat: «Israel myrder våre barn og bruker deres indre organer”
PA lærer barn å krige, å elske blod og til å bli ofret for Arafats krig
Det absolutte barnemisbruk (PMW) (Link utgått)
Arafat anklages for dollarhamstring (Link utgått)
Abu Mazen
PLO
PA (se også PLO)
Den europeiske union, Norge og PA
Arafat og hans israelske partnere
Hamas: «De venstreradikale oppmuntret oss til å angripe» (12.9.2004). Dette gjelder også støtte til PLO  
Misbruk av bistandsmidler (willy.no)
Barnesoldater: "Å, mine brødre... de av dere som blir slitne, skal hvile seg og sende meg barna sine, slik at jeg kan, ved hjelp av dem, fullføre mitt tog til Jerusalem, til Jerusalem, til Jerusalem... Ja, våre brødre, også deres barnebarn" (17.9.1996)


Kort om Yassir Arafat
 

 

Flere detaljer om Arafat finner du her 
Jødenes erkefiende Arafat har aldri vært en fredsdue, men en terrorist, morder, korrupt tyrann og en fiende av fred og menneskerettigheter. Han bør begraves i sitt hjemland Egypt. Monumentet på hans gravsted bør si at terrorisme lønner seg økonomisk og politisk: Arafat har tvunget en hel verden i kne. Vi minner om at verdens fremste terrorist, Arafat, har stått bak antijødisk terror og drap på flere jøder enn noen annen siden Hitler.
Antijødisk bakgrunn
Egypteren Yassir Arafat ble født i Kairo i 1929 som medlem av familien al-Husseini, som i generasjoner har vist sympati med og støtte til nazistene. Arafats onkel, lærer og erklærte forbilde, Stormuftien av Jerusalem, Hajj Amin al-Husseini , satte i gang arabisk terror mot jødene i 1920-årene. I 1929 sto han bak massakren på jødene i Hebron. Terroren mot jødene begynte med det samme araberne kom til Israel og er ikke noe nytt fenomen.
Under 2.verdenskrig samarbeidet stormuftien med Heinrich Himmler og organiserte jødeutryddelse på Balkan, v.h.a. den muslimske Waffen SS-avdelingen Handjar, som han opprettet og var «åndelig leder» for. Hitlers bok «Mein Kampf» blir stadig distribuert fra Arafats «hovedstad», Ramallah. Arafat har personlig og gjennom lang tid spredd tradisjonelt jødehat, som f.eks.: Israel dreper våre barn for å bruke deres indre organer.
Terrorisme
Arafat representerer ikke grasrota. Han ble engasjert av Den arabiske liga for å videreføre deres terrorkrig mot jødene i Israel. Han har fra begynnelsen av 60-tallet ledet den eldste av PLOs terroristorganisasjoner , Fatah . PLO har i årenes løp vært en paraplyorganisasjon for flere terroristenheter, inkludert Svart september, PLF, PFLP, DFLP, PSF, SAIKA og andre små organisasjoner. De nyeste av dem er Tanzim («sikkerhetsstyrker»), Styrke 17 og Al Aksa-martyrenes brigader. Disse har drept og såret tusenvis av sivile jøder.
Korrupsjon
Arafat er blitt verdens rikeste terrorist (minst 300 millioner dollar, i følge Forbes . Andre kilder snakker om milliarder). PLO er verdens rikeste terroristorganisasjon. Dette bør huskes i omtale av «fattigdommen blant Palestina-araberne». Arafat og PLO beriket seg selv og skapte fattigdom rundt seg; BNP gikk ned fra 7.000 til 1.100 dollar/år. Bare i de siste 2 år har Arafats kone fått overført fra en hemmelig sveitisk konto 82 millioner kroner til sin private konto i Paris. Norske myndigheter har ikke våget å ta inn over seg avsløringene rundt Arafats og PLOs korrupsjon.
Misbruk av barn i krig
PLO lærer barn å krige, å elske drap og å la seg ofre som «martyrer». Opplæringen skjer bl.a. i skolen  og gjennom barne-TV. PLO har brukt barn i krig siden 1970-årene. Deres «aksjonister» omgir seg alltid med barn.

Arafat terroriserer flere muslimer enn jøder. Guten som ble henrettet her var altfor ung for å dø slik, mener vi. Menneskerettighets-organisasjoner og regjeringer verden rundt støtter Arafats regime. Norge er hovedsponsor for Arafats PA.

Fredspartner?
Arafat og PLO har aldri anerkjent Israels rett til å eksistere som egen jødisk stat og har aldri forandret PLOs vedtekter (PLO-charter ) på dette punkt. Arafat er personlig ansvarlig for mord på jøder. Det er blitt dokumentert av blant annet BBC at ingen terroraksjon blir utført uten Arafats godkjenning. Arafat var i 1974-82 personlig ansvarlig for drap på ca. 100.000 kristne i Libanon, mange tusen muslimer og mer enn 100 amerikanske statsborgere. Siden Oslo-avtalene har Arafats folk henrettet tusenvis av muslimer, arrestert og torturert utallige andre. Arafat har gjennom sin ledelse av PLO også systematisk undertrykket «sitt eget folk». PLO brøt Fredsavtalen fra første dag. Arafat og PLO prøvde i 1970-årene å gjennomføre statskupp i Jordan og Libanon og ruinerte Libanon fullstendig. Nå prøver PLO å kuppe Israel, ikke minst med norsk økonomisk hjelp.
Arafats arv: Internasjonal terrorisme og organisert kriminalitet
Arafat er den moderne terrorismens far og som innledet sin karriere med å utvikle flykapring til politisk kunsthåndverk. Samtidig tjente Arafat og PLO milliarder på narkotikahandel, internasjonal utpressing, våpenhandel og hvitvasking av penger. Det er dokumentert at Arafat overførte store beløp også til terroristorganisasjonen Hizbullah. Arafat personlig ga ordre om å gjennomføre mordet på USAs ambassadør i Khartoum i 1973. Den internasjonale terrorismen er den arven Arafat etterlater seg. Den dreper ikke bare jøder, men mennesker over hele verden. Vi må skjerpe våre holdninger til denne ondskapen og stå frem i kampen for fred og frihet for alle mennesker.
Her finner du flere av egenskapene til den egyptiske terroristen Arafat: 
——————————————————————————–
1. Hvorfor dør det så mange muslimske barn?
2. Hvem lider av intifadaen og for hvem er den en velsignelse?
Arafat vil ha barna i krigsfronten – 1
[Taler: Yassir Arafat al-Husseini, Gaza, 17.9.1996. Tilstede: PLO- og PA-sjefene
Kilde: video fra PA-TV, kopiert av PMR (Palestinian Media Review)]
«Å, mine brødre, veien er lang. Men, hvem sier at vi blir slitne?
Jeg vil bare få gjenta det jeg tidligere har sagt: de av dere som blir slitne, skal hvile seg og sende meg barna sine, slik at jeg kan, ved hjelp av dem, fullføre mitt tog til Jerusalem, til Jerusalem, til Jerusalem…
Ja, våre brødre, også deres barnebarn.»
«Denne intifadaen er en velsignelse, syv år med velsignelse.
Dette bidrag fra det palestinske folk vil fortsette, trinn for trinn.
Som jeg sier, og som jeg har sagt, de nye generalene, våre sønner og våre døtre… i intifadaen kalte jeg dem «våre nye generaler», fordi de kjemper mot generalene i den israelske hær…
Og denne gutt, denne jenta, ja, den palestinske jenta skal fortsette det palestinske toget til de heiser det palestinske flagget på Jerusalems murer, på deres synagoger og deres kirker».
——————————————————————————–
Arafat vil ha barna i krigsfronten – 2
PA-TV-video
Taler: Yassir Arafat al-Husseini
Fra: Den første generelle flyktningekongress, Gaza, 17.9.1996
Tilstede: PLO- og PA-sjefene
Om retten til å vende tilbake:
“Oh, mine brødre, veien er lang. Men hvem sa at vi ble slitne? Som jeg nevnte det tidligere, skal jeg si det (igjen): Dem av dere som ble slitne skal hvile seg og sende meg barna sine, for at jeg skal – ved hjelp av dem kunne fullføre mitt tog til Jerusalem, til Jerusalem, til Jerusalem. Ja, mine brødre, også Deres barnebarn“.
Om intifadaen:
“Denne intifadaen er en velsignelse, syv år av velsignelse. Dette bidrag fra det palestinske folket vil fortsette, trinn etter trinn. Som jeg sier, som jeg sa, at de nye generalene, sønnene våre, døtrene våre…i intifadaen kalte jeg dem “våre nye generaler“, fordi de kjempet mot generalene i den israelske hær…og denne gutt, denne jente, ja, den palestinske jenta, skal fortsette det palestinske toget til de kan heise det palestinske flagget på Jerusalems murer, på byens synagoger og dens kirker“.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: