Velkommen til Eurabia

Nå som den muslimske befolkningen skyter i været, kan Europa slik som vi kjenner det snart være en saga blott. Den europeiske sivilisasjon som formet tidsalderen vi lever i er i ferd med å bli utslettet. Og det av oss selv. I sin nye bestselger “Civilization” skriver den anerkjente harvard-historikeren Niall Ferguson:

Hvis den muslimske befolkningen i Storbritannia fortsetter å vokse med en årlig rate på 6,7% (slik den gjorde mellom 2004 og 2008,) vil dens andel av den totale britiske befolkning stige fra i underkant av 4% i 2008 til 8% i 2020, til 15% i 2030 og til 28% i 2040, og endelig passere 50% i 2050. «

Ferguson er ikke alene om å bruke begrepet “Eurabia” for å beskrive et islamisert kontinent som preges av en aldrende befolkning. Historikeren Bat Ye’or brukte sin karriere til å studere fenomenet, og professor Bernard Lewis fortalte den tyske avisen Die Welt at «Europa vil ha muslimsk flertall senest innen utgangen av det 21. århundre.»
Det globale antall muslimer er forventet å øke med 35% de neste 20 årene. Den muslimske befolkningen vokser dobbelt så raskt som den ikke-muslimske, ikke ifølge disse “Eurabia-predikantene”, men det berømte amerikanske Pew Forum, som publiserte sitt anslag over den muslimske befolkningsveksten mellom 2010 og 2030.
De mest skremmende tallene gjelder Europa. Den største økningen i den muslimske befolkningen over de neste tjue år er forventet å skje i Storbritannia, Frankrike, Italia og Tyskland. Den muslimske befolkningen i Italia og Sverige er anslått til å bli “mer enn dobbel størrelse.” Kardinal Angelo Bagnasco, president for den italienske bispekonferansen, advarte mot Italias “langsomme demografiske selvmord”, og den italienske pater Piero Gheddo, en av nestorene blant Vatikanets misjonærer, advarte mot at “Europa vil bli dominert av islam i løpet av noen få generasjoner.”
En lav europeisk fruktbarhetsrate, den massive innvandringen fra muslimske land og en selvsikker islamistisk minoritet får den vestlige sivilisasjonens vugge til å ende i graven. Som historikeren Walter Laqueur har advart, dette er “Europas siste dager.”
Mister kostelige gaver
Over hele Europa har antall fødsler sunket i forhold til antall dødsfall hvert eneste år. For en stabil befolkning trenger en nasjon en fruktbarhetsrate på 2,1 levendefødte barn pr. kvinne. Det er grovt sett hva som er tilfellet i Amerika. Israel har en tydelig rate på 2,6. Italia derimot viser en av verdens laveste fertilitetsnivåer: 1,3. Den kanadiske journalisten Mark Steyn, forfatter av “America Alone” har advart om at det på slutten av det 21. århundret “fortsatt kan være et geografisk område på kartet som heter Italia,” men dette vil “bare være en betegnelse for fast eiendom.”
Mens Østerrike hadde 90% katolikker i det 20. århundre, vil islam kunne bli den største religionen blant østerrikere under 15 år innen 2050, sier den amerikanske journalisten Christopher Caldwel. I de fire største byene i Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Haag og Utrecht, er det vanligste navnet blant nyfødte gutter Mohammed, med variasjonene Mohamed og Muhammed. Det samme gjelder for EUs hovedstad Brüssel.
I Spania var bare 3.2% av Spanias befolkning født utenfor landet i 1998. Nå er det mer enn 15%. Ifølge Pew Forum vil Frankrikes muslimske befolkning øke fra dagens 4.700.000-6.900.000 i 2030. Demografien holder på å endre alle europeiske byer: Befolkningen i Amsterdam, Brüssel og Marseille har mellom 20 og 25% muslimer. Birmingham, Köln, København, London, Paris, Rotterdam, Stockholm, Strasbourg og Haag har mellom 10 og 20% muslimer. Berlin, Hamburg og Wien har mellom 5 og 10%.
Problemet er at den raskest voksende demografiske gruppe i Europa også er den mest religiøse og den mest motstandsdyktige mot påvirkningen fra det liberale demokratiet. Det er ikke vanskelig å forestille seg hvordan denne konfrontasjonen mellom den europeiske ateistiske apatien og en islamistisk teologisk uro vil ende.
Det muslimske brorskap driver flesteparten av de europeiske moskeer. De fremste grupperingene blir kurtisert av vestlige regjeringer og av media. Europa er en av deres prioriterte områder. De kaller det “daar al Shaadi” – misjonens land. Yusuf al Qaradawi, den mest kjente guruen i Borskapet, sa det klart nok: “Islam vil komme tilbake til Europa, ikke med sverdet, men med omvendelse.”
Europa risikerer å miste alle sine dyrebare gaver: menneskeverd, samvittighetsfrihet, religionsfrihet, ytringsfrihet, rettsikkerhet, skille mellom stat og moské. Over hele Europa er det flere titalls journalister, tegnere og forfattere som lever under terrortrusler.
De siste lekkasjer fra WikiLeaks avdekket at minst 35 terrorister på Guananamo ble radikalisert i Londons moskéer før de ble sendt for å kjempe mot Vesten. I Storbritannia er det 80 Sharia-domstoler som fungerer som lovlig juridisk apartheid. Disse domstolene bygger på avvisning av prinsippet om at menneskerettighetene er ukrenkelige. Domstolene formaliserer “talaq”, ektemenns avvisning av hustruene, polygami, retten til å kjefte på konene sine, og forebygging av blandingsekteskap.
Jødene – et barometer for toleranse
Holland med alle sine regler mot diskriminering er allerede et segregert samfunn. Europas største moské ligger i det vakre grønne, frodige, skogkledde, vannrike nederlandske landskapet. På Zuidplein Theatre, et av de mest prestisjefylte i Rotterdam, ble en hel balkong reservert for muslimske kvinner. Dette skjer ikke i Pakistan eller Saudi-Arabia, men i byen der grunnleggerne dro til USA.
The Economist, en publikasjon med langt fra anti-islamske ideer, snakket om Rotterdam som et «Eurabisk mareritt.» Dette marerittet truer jødene også. Antisemittismen i Vest-Europa var i fjor “den verste siden Annen verdenskrig,” ifølge Jewish Agency. Dette vil bare forverres i fremtiden. Bøker som “Mein Kampf” og “Sions vises protokoller” er bestselgere som stolt vises frem i muslimske butikker på Edgware Road i hjertet av London.
La oss ikke glemme Ilan Halimi, en ung jødisk mann fra Paris, som ble kidnappet og torturert uten at noen grep inn fra de omkringliggende leilighetene i boligområdet. Naboene hørte Halimis skrik, men sa ikke et ord.
I Sverige, et land som The Guardian beskrev som “den største suksessen verden har sett”, forlater jødene store byer som Malmø, av sikkerhetsgrunner og på grunn av antisemittiske angrep. Den nederlandske liberale guruen Frits Bolkestein bare utløste opprør i Nederland ved å si at “jødene har ingen fremtid her og bør utvandre til USA eller Israel.”
Baruch Spinozas berømte Holland, som ble skjulestedet for de spanske og portugisiske jødene som flyktet fra inkvisisjonen, er i ferd med å bli en verden av frykt, trusler og undertrykkelse. Jødene har også flyktet fra Antwerpen, byen som en gang så stolt ble kalt “Det nordlige Jerusalem.”
Antisemittisme er et utslag av barbariet i vår sivilisasjon, og jødene har alltid vært et barometer for toleranse. Når jødene blir borte fra Amsterdam og Antwerpen, vil ingen ting være som før i Europa. Vi bør ikke være overrasket om disse nye europeerne under Eurabia-banneret en dag vil forsøke å drive etterkommerne fra Holocaust ut av Israels land. Denne andre Shoah vil bli kalt “Fred og rettferdighet for Palestina.”
Giulio Meotti er journalist i Il Foglio. Han er forfatter av boken “A New Shoah: The Untold Story of Israel’s Victims of Terrorism”
YnetStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: