Tysk by under kontroll av nynazister

Jamel: Veiviser til Hitlers fødested, Braunau am Inn 855km

 – Loven eksisterer ikke i Jamel og ingen vil gjøre noe med det, sier borgermester Uwe Wandel til Der Spiegel.
Den lille byen Jamel i det gamle Øst-Tyskland har sine egne lover. Her slipper de ikke inn politiet godvillig, og tyske myndigheter har visst ikke tæl til å ta tilbake kontrollen, i alle fall om vi skal tro reportasjen som saken.
I Jamel er utlendinger uvelkomne, Hitlers bursdag feires, og «uvedkommende» som prøver å bosette seg i byen risikerer at huset brennes ned, de må tåle innbrudd, og en familie som holdt ut i tre år måtte leve med at bildekkene ble kuttet opp, og husdyrene deres ble drept.
Lederen deres, Sven Krüger, kalles «kommandanten,» og  bygningsfirmaet hans inneholder en logo som viser en hammer som knuser tuppen av en Davidsstjerne . Hakekors er et daglig syn i byen.
Nettavisen: JAMEL – denne byen styres av nynazisterStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: