To soldater har mistet livet i et flyulykke i Negev

Det er med stor sorg vi informerer om at soldaten Immanuel Levi som ble drept i flyulykken i Negev for to dager siden, er sønnen til vår venn Yehuda Levi fra Skien og ektefellen Elisabeth Levi som mange av oss kjenner fra hennes bibeloversettelser. Han døde sammen med flygeren Amichai Itkis som mistet sin bror, Barak, som soldat for 12 år siden.
Nå ble familie Itkis rammet for andre gang. Det er ikke lett å sette ord på en slik sorg og det er ikke lett å finne de riktig ord man skal si i slike stunder. Vi må bare be for de døde og for familien Levi her i Norge og familien Itkis i Israel. Denne tragedien bringer oss i Norge og Israel sammen og nærmere hverandre.
Vi lyser fred over Imannuels og Amichais minne.
Shabat shalomStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: