Terrorister brenner barneleir, Israels skyld?

Gaza-terrorister brenner ned enda en FN-leir og setter håndjern på vaktene. FN-topp antyder at Israel har skylden.
Maskerte terrorister stormet inn i en FN-leir for barn i Gaza tidlig mandag morgen, angrep vaktene og satte håndjern på dem, og satte fyr på stedet. FN-arbeidere sier stedet er sterkt ødelagt.
Angrepet var det andre i sitt slag denne sommeren. I slutten av mai satte terrorister fyr på FN’s største sommerleir, og etterlot seg kuler samt et notat med trusler om å drepe John Ging, sjefen for UN Relief and Works Agency (UNRWA) i Gaza.
Ging responerte på dagens angrep ved å be om «endringer i forholdene på bakken, de som genererer slik ekstremisme.» Han roste Hamas’ redningspersonell for rask reaksjon etter hendelsen.
Logikken blir om vi skal forfølge Gings påstand: Dersom bare Israel hadde oppført seg annerledes hadde verden ikke hatt islamisme og problemene vi har med den. Vi hadde sluppet å stå timevis i kø når vi skal fly fordi man frykter islamisters terrorisme – hadde det ikke vært for Israel.
Ging kom med lignende bemerkninger etter angrepet i mai. Den gangen ga Fatah Hamas skylden for det som hendte, og anklaget den islamistiske terrorgruppen for å «angripe utdanninsprosessen og UNRWA’s læringsopplegg.
Hamas har åpnet sine egne sommerleirer som et alternativ til UNRWA. Hamas’ leirer fokuserer på opplæring i Koranen og terroristfilosofi, blant annet å hate Israel. Mange gir en halvmilitær opplæring. Eller for å sitere ABC News: Hamas-leirene kjører en anti-israelsk doktrine og militær marsjering, sammen med riding på hesteryggen, svømming og islam. FN-leirene prøver å gi barna håp om en bedre fremtid, et budskap innpakket i lek og moro.
750.000 av innbyggerne i Gaza er barn under 15 år. Omtrent 100.000 barn fra Gaza er med i Hamas-leirer, mens ca 250.000 deltar på FN-leirene.
FN’s leirer har blitt kritisert også av andre islamistiske organisasjoner, blant annet Salafistgrupper som anser Hamas for å være for moderat. Salafi-terrorister har stått bak flere titalls tidligere angrep i Gaza, rettet mot musikkbutikker, restauranter, internettkafeer og apoteker.
(IsraelNationalNews.com)Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: