Tenåring kritisk skadet i arabisk angrep fra Gaza

En bussjåfør ble også skadet da en anti-tank rakett ble avfyrt fra Gaza mot sivile utenfor kibbutzen Sa’ad i Sha’ar Hanegev. 45 raketter og bomber eksploderte i løpet av tre timer. Helikoptre fra Det israelske forsvaret angrep etterpå mål i Gaza. Araberne melder at en person er drept, og 8 såret.
I rakettangrepet ble en 13 år gammel gutt hardt skadd, og han er nå en kritisk tilstand. Han ble fløyet til et sykehus i Beersheba hvor han ble operert for hodeskader.
Bussjåføren ble lettere skadet i beinet. De to var de eneste i bussen som ble angrepet. Flere andre ble tatt hånd om og behandlet for sjokk og redsel.
Folk i området ble kommandert i bomberom. Et bolighus ble også truffet i Eshkol, og bygget ble skadet, men ingen mennesker ble rammet, mirakuløst nok.
Jerusalem Post
IsraelNationalNewsStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: