SWC: Skuffet over Obama

Som en respons til Obamas tale om blant annet forholdene i Midtøsten kom Simon Wiesenthal Center med en umiddelbar kommentar der det uttrykkes skuffelse over at han mener grensene  fra 1967 skal gjelde.
SWC: Israel bør avvise tilbakevending til 1967-(Auschwitz-)grensene.
Wiesenthal-senteret uttrykte bifall for president Obamas oppfordring til videre demokratisering i den arabiske verden, men uttrykte dyp skuffelse over at han går for tilbaketrekning til grensene slik de var før juni 1967.
Marvin Hier og Abraham Cooper, grunnlegger og førsteamanuensis på senteret, sier de bifaller presidentens anerkjennelse av Israels behov for sikkerhet og at Hamas ikke kan være noen partner i fredsprosessen, men et krav om å vende tilbake til grensene fra 1967 som grunnlag for forhandlinger, selv med bytte av landområder, er et feilskjær når minst halvparten av de palestinske lederne har forpliktet seg til å ødelegge Israel.
“Veien til fred har vært klar i lang tid – direkte forhandlinger mellom parter som anerkjenner hverandres legitimitet,” konkluderte de med.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: