Sukkot i Hebron

Rundt 25.000 mennesker besøkte Hebron by i Judea for å feire Sukkot i to dager. Her var det konserter og aktiviteter for barna, og turer til Ma’arat HaMachpelach, eller Patriarkenes hule.
Patriarkenes hule er en eldgammel gravplass hvor jødenes forfedre ligger begravet, som Abraham og Sara, Isak og Rebecca, og Jacob og Lea. En svær festning som ble bygget av Herodes den store ligger oppå hulen i dag. Graven har vært åpen for besøkende under hele høytiden, i motsetning til ellers, hvor kun muslimske besøkende får adgang.

httpv://www.youtube.com/watch?v=A9XrqlWikJQ

En mengde bilder fra feiringen kan ses her…
Om Sukkot på WikipediaStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: