Storslagen gave til SMA

Storslagen gave til SMA fra maleren Roy Andreas Dahl
Før jul fikk SMA den gledelige meldingen at kunstmaleren Roy Andreas Dahl har donert senteret et av sine malerier med tittelen «Omsorg.»  Bildet ble overlevert til SMA fra Tjømes kunstsalong i Oslo hvor det har vært utstilt.
På vegne av SMA og alle som støtter Israels sak, takker vi Roy Andreas Dahl på det hjerteligste for denne flotte gaven og den varmende omsorg for jødenes sak som han gir uttrykk for.
Roy Andreas Dahl er født i Langevåg på Sunnmøre.  Han er kunstnerutdannet innenfor grafisk design og har studert maleri hos Tore Bjørn Skjølsvik.
Som vestlending er hans kunst påvirket av naturen og det raskt skiftende lyset og været på Vestlandet, men han benytter også travle mennesker som motiv i sine uttrykksfulle og ofte melankolske bilder.
‘Som kunstner og person arbeider jeg etter mine skiftende stemninger og impulser, og mine bilder må derfor sees i lys av dette,’ sier Dahl om seg selv. 
Til SMA sier kunstneren at; ‘Jeg har Israel i min sjel, og håper jeg en dag kan stille ut malerier der, og også en gang lage en pro-Israel utstilling.  Jeg opplever ofte at kultur og politikk er vridd, men ser og at mange Israel-venner står fast i grunnfestet tro. Jødene har gitt verden så uendelig mye av kultur og kunst som jeg setter stor pris på i tillegg Bibelen, selvsagt.’
Roy Andreas Dahl har egen presentasjon på Internett hvor du finner linker til noen av hans arbeider: www.royandreasdahl.com

  Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: