Storbritannia forventes å slå følge med ti andre land og boikotte FNs antisemittiske begivenhet 'Durban III'

14. september 2011
Ifølge Jewish Chronicle i Storbritannia vil Storbritannia i morgen bli det 11. landet som trekker seg ut av FNs «antirasisme»-konferanse, som er planlagt 22. september i New York.
Arrangementet, som er kjent som «Durban III» har til hensikt å tiltrekke seg verdens ledere i hopetall under åpningsdagene for FNs Generalforsamling.
Jewish Chronicle skriver at den britiske statsminister David Cameron har tatt denne avgjørelsen fordi han «ikke ønsker at Storbritannia skal bli sett feirende en begivenhet man assosierer med antisemittisme.» Durban III er en «feiring» av 10-årsdagen for den beryktede antisemittiske hat-fest som fant sted i Sør-Afrika i 2001.
Den første Durban-konferansen sluttet bare tre dager før 9/11, og ekstremister fra hele verden ble tiltrukket til FN-arrangementet som bier til honningkrukken. Gatene var fulle av demonstranter som holdt plakater med oppfordringer som «For Quds frigjøring må maskingeværer brukes, basert på troen og Islam» og «Martyrenes blod vanner revolusjonens tre i Palestina.» I styret som var en del av Durban I adopterte medlemsland i FN en deklarasjon som anklaget Israel – og Israel alene, blant 192 nasjoner – for rasisme, og bestemte at palestinerne var «ofre» for israelsk rasisme.
USA, anført av kongressmedlem Tom Lantos, Holocaust-overlevende, samt Israel, forlot den første Durban-konferansen. Ti land nektet å delta på Durban II, som ble holdt i Genéve i april 2009. Irans president Mahmoud Ahmadinejad åpnet Durban II-konferansen, og var det eneste statsoverhodet eller regjeringsrepresentant som deltok. Fra FNs «antirasisme-«podium dro han i tvil sannheten om Holocaust, han sa at «ordet sionisme personifiserer rasisme,» og beskrev sionster som mennesker med «stygge ansikter.»
Denne gangen skal Ahmadinejad tale i FN samme dag som Durban III, men retter sine ord mot hele FNs generalforsamling. På generalforsamlingen i fjor hevdet han at 9/11-angrepene var en innsidejobb for å «redde sionistregimet.»
De andre ti landene som nekter å ha noe med denne farlige farsen å gjøre, er Canada, Israel, USA, Tsjekkia, Italia, Australia, Tyskland og Bulgaria.
Lykken har enda en gang vendt seg mot dem som står i spissen for Durban III, som FNs Høykommissær for menneskerettigheter Navi Pillay, så de har fått redusert kredibilitet i dag. FN har nettopp sirkulert en liste over frivillige organisasjoner som har anledning til å delta i Durban III, og dte er røde flagg overalt på den.
Samtlige medlemsstater i FN fikk vetorett mot akkreditering av hvilken som helst frivillig organisasjon (NGO) som ønsket å delta. FN-listen sa at fire organisasjoner som søkte, ikke ville få tillatelse: organisasjoner fra Danmark og Nepal som representerer Dalit’ene (av og til kalt «utskudd» eller «urøbare»), en lite kjent gruppe som jobber med menneskerettigheter i Irak, og den Sveits-baserte U.N. Watch, til tross for dens tette forbindelser til Obama-administrasjonen og dens støtte til amerikansk medlemsskap i FNs Menneskerettighetsråd. Hvilke stater som nekter dem deltagelse opplyses ikke.
Men det er ikke alt. FNs godkjenningsstempel for å delta på konferansen ble gitt en NGO med nære bånd til Qadaffi-regimet -«North South XXI.» Ifølge nettstedet til «Al-Qaddafi International Prize for Human Rights» er «North South XXI» dens tetteste forbindelse. «North South»s FN-representanter bruker for eksempel sin taletid til å knytte Israel til «rasisme,» «folkemord,» og «utryddelse.»
En annen «antirasistisk» NGO som er godkjent av FN for deltagelse på Durban III er «Mouvement contre le racism et pour l’amitié entre les peuples (MRAP), som har brukt sin plass i FN til å anklage Israel for «etnisk rensing og apartheid.»
At Storbritannia trekker seg ut vil være et alvorlig slag mot FN og Durban IIIs posisjon, og vil umiddelbart stille spørsmål ved Frankrike i særdeleshet. Franskmennene kan forvente et alvorlig tilbakeslag for deres moralske status på verdensarenaen om de skulle gå for å delta uten Storbritannia eller Tyskland.
Oversettelse: Willy Gjøsund
FoxNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: