Stor aktivitet i UK


Til tross for antisemittisme på britiske studiesteder er det stor aktivitet blant de jødiske studentene.
Fra Lubavitch.com
26 menn og kvinner som representerer nesten alle de store univeristetscampuser i Storbritannia, utsendinger for å promotere judaisme og hasidisme (Chabad Shluchim) møttes før nyttår for å diskutere viktige saker som angår jødiske studenter. 
Konferansen varte i to dager, og fant sted på et nytt studentsenter Chabad-bevegelsen har i det sentrale London.
Antisemittisme på universitetsområdene og stress som studentene opplever i eksamensperioder var blant problemene som ble diskutert. Representantene diskuterte også en tre ukers pedagogisk tur til Israel for jødiske studenter, og en webside for Chabad på britiske campuser: www.chabadoncampus.org.uk 
Det er ca 10.000 jødiske studenter i UK.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: