Støtt jødene i Gaza: kjøp en DVD til deg og dine venner

God dag alle sammen,
SMA har nettopp fått en DVD fra Gush Katif med norsk tekst. Utgivelsen er finansiert av Gro Wenske som er den fra Norge som støtter jødene i Gaza mest. Filmen kan bestilles hos NIS for kr 50 som går ubeskåret til jødene i Gaza. Vi har 200 stk., og vi ber alle om å kjøpe den slik at vi kan gi pengene til jødene i Gaza.
På filmen kan dere blant annet se Ariel, gutten som ble alvorlig skadet av arabisk terrorisme og som SMA har gitt hjelp til. Menneskene som du ser i filmen er gjenlevende etter dem som i løpet av nazitiden hadde mistet alt; familie, venner, hus og hjem. Ut av ruinene, asken og støvet kom de seg til Israel. Her bygget de sine hjem. De plantet trær. De dyrket frukt og planter, akkurat som du og jeg ville ha gjort.
Erez og jeg reiser til Israel den 18.4.2005. Vi planlegger å være noen dager i Gaza. Vi ber alle som vil gi en pengegave til jødene i Gaza om å sette den på SMA konto (6242 10 60644), presiser at dette er til jødene i Gaza. La oss stå sammen med jødene i Gaza i disse skjebnetunge dager. Vi må ha et historisk perspektiv for ikke å miste motet. Vi må se for oss alt hva jødene har vært utsatt for gjennom historien, og huske at til tross for alt dette går G-ds folk fra seier til seier. De som hadde rett gjennom historien var bestandig de få som gikk mot strømmen og sto for sannheten.
Vi vil takke hver av en av dere og ønsker dere en fredelig og God Påske!Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: