SMA-info nr. 3-2011 klar

Hei alle sammen.
Nå er endelig SMA-info nr. 3-2011 klar for trykking og utsendelse.  Den prosessen tar et par uker.  Vi ble forsinket på grunn av sykdom og arbeidsmengde, men nå er vi a jour igjen.  Arbeidet med nr. 4 er allerede begynt.  Det vil dukke opp ved nyttårstider, håper vi.  Innholdet denne gangen er i stor grad konsentrert om høstens internasjonale stormløp mot Israel, noe vi klart oppfatter som en avledningsmanøver for å få oppmerksomhet og kameralinser vendt bort fra de virkelige  problemene som nå rir verden som en mare: Økonomisk bankerott og politisk krise både i den vestlige og den østlige verden.  Da vekkes gjerne gamle tradisjoner til live, og vi opplever alle varianter av pogromer mot jødene og deres hjemland.  Vårt mål er å bringe kunnskap og forståelse for det som skjer ut til våre venner.  Selv om det jødiske folk og Israel nå er svært utsatte for angrep, er det imidlertid ingen grunn til å fortvile.  Israel har vist seg å forsvare sin plass blant de mest vellykkede land i Vesten, og som det eneste i Østen.  Det viktige for oss nå er fortsatt å ha en realpolitisk riktig analyse av det som skjer omkring oss, slik at vi kan stå oppreist i uværet, gjennomskue løgnene og ikke henfalle til nedtrykte tanker om fremtiden.
Vi ber de som ennå ikke har betalt bladpengene for i år om å gjøre det, slik at vi får betalt trykkeriregninger og porto.  Vårt blad, SMA-info er fritt og uavhengig av Staten.  Derfor trenger vi medvirkning fra deg.
Med vennlig hilsen og takk for støtten.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: