Skolen driver med åpen antisemittisme

– Skolen driver med åpen antisemittisme
Da den israelske eleven møtte opp på Nesbru videregående skole onsdag, ble hun møtt av et israelsk flagg med rødt kryss over og ordet «mord» under.
Med denne overskriften forteller Budstikka om en israelsk elev som møtte anti-israelsk agitasjon da hun kom på skolen.

– Som israeler føler jeg meg personlig krenket og utilpass når jeg kommer på skolen, sier den halvt jødiske eleven, som ønsker å være anonym.Det israelske flagget med rødt kryss er en del av utstillingen som pryder foajeen på Nesbru videregående skole. Eleven reagerer kraftig på at skolen tillater en slik utstilling.
– Det skolen driver med er åpen antisemittisme og rasisme. De har nulltoleranse mot mobbing, men det er akkurat mobbing dette er. En skole skal være helt nøytral og ikke blande inn politikk, sier den unge kvinnen.Jeg føler ikke at jeg kan stå frem som israeler på denne skolen her, fortsetter hun.

Les hele historien her…

 Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: