Sikkerhetsgjerdet redder liv

Israel frykter opptøyer og angrep på sikkerhetsgjerdet som beskytter israelske sivile mot stadige angrep fra arabiske terrorister, og har derfor nylig foretatt en grundig inspeksjon av hele det 430km lange sikkerhetsgjerdet i Judea og Samaria. Spesielt i forbindelse med de palestinske selvstyremyndighetenes forventende forsøk på å etablere en stat denne måneden fryktes demonstrasjoner og vold.
Hensikten med sikkerhetsgjerdet er å forhindre terrorister og andre uvedkommende fra å komme inn i Israel. Utstyr på gjerdet setter IDF og Shin Bet i stand til å etterforske hendelser og arrestere arabiske bråkmakere og terrorister.
Palestina-araberne satte i gang en terrorkampanje i september 2000 under Yassir Arafat hvor man bombet spesifikt sivile, i busser og på hoteller og restauranter. Kampanjen døde ut i 2005, etter at deler av gjerdet ble ferdigstilt, og IDF gjenopptok sine patruljeringer i arabiske byer og landsbyer.
[pullquote]The terrorists target their victims for death. Death is irreversible. Inconveniences caused by the fence are reversible. MFA[/pullquote]Den globale pro-palestinske reklamekampanjen har lykkes godt i å fremstille gjerdet som «et apartheid-gjerde,» en nedvurderingskampanje som får Israel til å se ut som en ondsinnet «hvit» koloniseringsmakt som undertrykker «innfødte» arabere.
I virkeligheten er det jødene som er de opprinnelige innbyggerne i Israel, og navnet «Judea» er den latinske versjonen av det gamle hebreiske navnet på territoriet. Det norske ordet «Jøde» kommer av dette ordet.
IsraelNationalNews.com
Redder liv: Israels sikkerhetsgjerde (Israelsk UD)
Som et eksempel på ovennevte propalestinsk propaganda:
Jonas Gahr Støre: – Okkupasjonen må opphøre, muren må rives og det må skje nå
Utenriksministeren ble møtt med krav om at Norge må anerkjenne en palestinsk stat da han besøkte AUFs sommerleir torsdag.
Politisk TV2 21. juli 2011Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: