Rivlin: Verden ikke interessert i å redde Israel

Taler i Knesset, Reuven Rivlin sier at verdenssamfunnet er mer interessert i å presse frem en palestinsk stat enn å ta vare på den jødiske staten.
Reuvens kommentar falt under en lunsj han holdt for utenlandske diplomater i Knesset mandag, ifølge Channel 2 Radio.
Rivlin, som har hatt individuelle møter med mer enn 20 ambassadører fra EU, sa til de fremmøtte at holdningene til EU-statene var ensidige og gir inntrykk av at Israel ikke er en man diskuterer dets fremtid med.
Man svelger palestinernes historie rått uten motforestillinger, mens man samtidig ignorerer Israels syn, behov og bekymringer, sa Rivlin. Dette tjener bare til å gjøre kløften mellom de to sidene dypere, og kan bare ende opp i en blindgate.
Rivlin advarte også om at en unilateral opprettelse av en palestinsk stat vil resultere i en absurd situasjon der man tar avgjørelser om Israel og dets eksistens uten at landet selv tar del i eller får samtykke til disse.
En slik situasjon, sa Rivlin, er dypt opprørende, og reiser bekymring omkring Israels endelige skjebne.
IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: