Rigmor Jaros er død

Det er med stor sorg vi må fortelle at vår kjære søster Rigmor Jaros ikke lenger er her sammen med oss. Rigmor døde onsdag den 15. september 2010 i Oslo.
 
Rigmor er moren til SMAs styremedlem Silva Jaros. Hun ble født i Veierland, men bodde i Oslo siden 1966. Hun ble 81 år gammel (født januar 1929) og døde brått etter en operasjon som viste seg ikke å være vellykket for henne.  Hun etterlot seg to barn, 5 barnebarn og 3 oldebarn.
 
Begravelsen vil finne sted onsdag den 29.9.2009 kl. 12.30 i Veierland kirke. Man må kjøre fra Tønsberg til Nøtterøy og til Tenvik. Fergen til Veierland går kl. 12.00 (ca. 10 minutters reise). Kirken er ca. 5 minutters gangavstand fra fergen. Fergen tilbake går kl. 14.00. Alle er invitert til en samling ved Borge hotell, Husøysund (kjørebeskrivelse vil bli delt ut på fergen).
 
Vi ber alle som har anledning om å komme og vise sin deltagelse i begravelsen til Rigmor.
 
Rigmor var en meget bestemt og modig person som aldri var redd for å stå for sannheten. Hun var en ekte bibeltro kristen og en trofast jødevenn. Uansett om det var mot Blitz eller muslimenes demonstrasjoner, var Rigmor til stede og på Israels side.  Hun var et stort menneske og vil bli dypt savnet. 
 
Rigmor har vært i Israel utallige ganger og hadde tenkt å reise dit igjen sammen med Silva, men G-d hadde andre planer for henne. Det er meget vanskelig å ta farvel med en kristen person som er blitt en del av min jødiske familie. Vi kommer til å savne Rigmor. Hun kommer alltid til å være med oss i våre hjerter.
 
Takk til Rigmor på vegne av SMA og jødene som hun har styrket og oppmuntert til å kjempe videre for livet. Vi vil også takke Silva og familien for at de sammen med Rigmor har støttet Israel og SMA. Måtte G-d velsigne dem og gi dem trøst og styrke i det store savn de opplever. Rigmor er hos G-d nå og hun er i gode hender.
 
Vi lyser fred over Rigmors minne.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: