Rakettangrep til tross for "våpenhvile"

Byer i det sørlige Israel blir beskutt for femte natt på rad til tross for forsikringer fra terroristene i Gaza om “våpenhvile.”
Innbyggerne i kystbyen Ashkelon sør i Israel måtte igjen i tilfluktsrommene sine så fort som overhodet råd da den røde alarmen skingret i kveld rundt 19:30 lokal tid.
To Grad Katyusha-missiler ble avfyrt av terrorister i det nordlige Gaza, og eksploderte i nærheten av Ashkelon. Begge landet i åpne områder, den ene satte i gang en liten brann i et område som var knusktørt etter sommervarmen. Rakettene er regnet som middels langtrekkende.
Tidligere på dagen traff nok en rakett en tom bygning i området ved Eshkol. Ingen fysiske skader ble meldt etter dette angrepet.
Terroristgruppen Folkets motstandskomiteer (PRC) hadde tidligere mandag gått ut med en melding på sin webside at de ville holde seg til den Hamas-ledede våpenhvilen.
Men likevel ble mer enn ti raketter avfyrt søndag kveld etter at den såkalte våpenhvilen ble inngått.
Ingen grupper på Gaza-stripen tok ansvaret for angrepene.
Et dødelig angrep av Grad Katyush-missiler mot Be’er Sheva lørdag kveld drepte en mann på 38 og skadet 8 andre alvorlig. Det ble også skutt mot Ofakim og flere andre byer og områder i det sørlige Israel. Nær 40 mennesker ble lagt på sykehus på grunn av alvorlig angst.
IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: