Professor oppfordrer til å ødelegge Israel

Historieprofessor Kaukab Siddique, opprinnelig pakistaner, oppfordrer muslimer til å «stå side om side for å slå, for å ødelegge, og for å rive fra hverandre Israel – hvis mulig med fredelige midler.»
Siddique, 67, er en markant kritiker av det han kaller «Israels lange liste av menneskerettighetsbrudd i de palestinske territoriene.» I talen sin rettet han en advarsel til jøder: «Til jødene vil jeg si: – Se hva som kan hende med dere hvis muslimene våkner opp. Og til muslimene sier jeg: – Kjære brødre og søstre, stå sammen og stå opp mot dette hydra-hodete monster som kaller seg selv sionisme.» Siddique fortsatte med en rekke punkter som satte spørsmålstegn ved Holocaust.
I Lincoln, Pennsylvania er det nå bråk etter de anti-Israelske uttalelsene fra den muslimske professoren. Amerikanske senatorer tar å til orde for å etterforske saken, og se på statsmidlene skolen mottar. «Selvsagt støtter vi akademisk frihet, og professoren har full rett til å kritisere Israel alt han ønsker,» sier Daylin Leach, en av statens senatorer. «Men… Holocaust er ikke en teori eller en mening. Det er et historisk dokumentert faktum som kun er benektet av dem som har en hatefull eller antisemittisk agenda.»
Siddique har forsøkt å bortforklare sine hatefulle utsagn etterpå. I en mail til CBN sier han at han «selvsagt ikke mener den jødiske rase som et hele», men «det aktuelle styret i Israel» når han refererer til «jødene.»

«Jeg er ikke antisemittisk, og jeg er definitivt ikke fiendtlig innstilt til, ei heller diskriminerer jeg det jødiske folk på grunn av deres avstamning.»

YnetStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: