Pro-israelske aktivister angrepet

Politiet insisterte på at aktivister med pro-israelske plakater skulle forsvinne.
Ytringsfrihet, – bare du forsvinner fort igjen. Slik er hverdagen hvis du har synspunkter som avviker fra Mainstream, særlig i venstrevridde miljøer.
En pro-israelsk aktivist ble søndag angrepet på et universitet i London, melder Ynet News. Det var Jewish Cronicle som opprinnelig meldte om angrepet. Mannen ble bragt til sykehus etter å ha blitt slått og bitt i kinnet.
Det var fire aktivister som bestemte seg for å dra til School of Oriental and African Studies etter at de fikk høre om pro-palestinske aktiviteter i forbindelse med «Israel Apartheid Week». To av dem, Tony Coren og Gili Brenner, gikk inn for å snakke med folk. «Vi hadde med oss plakater og noen informasjonsfoldere, og det ble noen siviliserte og veldig interessante samtaler,» fortalte de.
Men så kom det en mann bort til aktivisten som det ramlet antisemittiske uttalelser fra. «Han sa at det beste jødene noensinne hadde gjort, var å gå i gasskamrene» fortalte Coren. Den andre aktivisten ville filme opptrinnet, og Coren var enig. «Dette må dokumenteres så vi kan fortelle hva som skjedde» mente han.
Men mannen som hadde så mye negativt å si så ut til å mislike at han ble filmet, og gikk til angrep på aktivisten, tok kameraet fra ham og slo ham, og bet ham i kinnet.
Bråket ble etterhvert lagt merke til av sikkerhetsvaktene, som stoppet volden. «En mengde mennesker kom løpende og alle sa at vi skulle forsvinne,» sa Coren. Presidenten i studentforeningen kom og sa vi hadde fått synliggjort vårt poeng, så nå kunne vi dra. En politimann rådet oss på det instendigste å forsvinne,» fortsatte han.
Cohen la til at selv om ikke angrepet overrasket ham, mislikte han at skolen hadde antydet at de selv var skyld i det som skjedde, simpelthen ved å være til stede.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: