Postkortaksjon mot LO

Postkortaksjon mot LO
(Read the English translation: )
I juni-juli 2002 har NIS trykket 40.000 (førtitusen) eksemplarer av postkortet du finner nedenfor. Dette skal sendes til LO-leder Gerd Liv Valla for å protestere mot oppfordringen til boikott av varer fra den jødiske staten Israel. Sammen med Arbeiderpartiets ungdom førte LO en postkortaksjon mot det demokratiske Israel (se mer om LO og PLO, og om Venstreekstremisme i Norge)
Før og under siste verdenskrig ble nordmenn oppfordret til ikke å handle med jøder i Norge. I dag oppfordres nordmenn til ikke å handle med jøder i Israel.
40.000 slike kort ble bestilt og sendt til LO-lederen av personer som ønsker et demokratisk Norge (les vår pressemelding…)
Forside:

 
 
Bakside:
Gerd Liv Valla
Landsorganisasjonen
Youngs gate 11
0181 Oslo
Gerd-Liv Valla,
LOs oppfordring til boikott av jødiske varer er en gjentakelse av det nazistene gjorde i Norge under annen verdenskrig. Går LO i nazistenes fotspor?
Vi ber om at oppfordringen til boikott stanses, og at hetsen mot Israel opphører før også norske jøder igjen blir rammet!
Når LO oppfordrer til boikott av varer fra det demokratiske Israel, hvorfor oppfordres det ikke til boikott av varer fra Iran, Libya, Egypt, Saudi Arabia og Syria?
Disse land er eksempler på regimer som undertrykker grunnleggende menneskerettigheter. I Saudi Arabia er bl.a. fagorganisasjoner forbudt.
Vennlig hilsen,
       (Sign.)Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: