PLO-representanten Faisal al-Husseini er død

En kommentar

Det er betegnende for den historieløse holdningen hos vestlige reportere at så mange aviser, radio og TV stasjoner har vært med på å formidle «en eksplosjon» av sorg i forbindelse med bortgangen til PLOs minister for Jerusalem, Faisal al-Husseini. Det er også jøder sorger nå. En av dem er Meretz- medlem Moshe Amirav, som etter begravelsen sa: «Jeg hadde den store gleden av å kjenne en person som var en gentleman og en forkjemper for Jerusalem» (den israelske avisen Ha’aretz; 3.6.2001). Her finner du litt fakta om Faisal al-Husseini, som forteller om en annen realitet:

Faisal al- Husseini (1940-2001) kommer fra en kjent og mektig familie i Jerusalem.
Den mest kjente av dem alle, var Faisal al- Husseinis onkel, Stormuftien av Jerusalem, Hajj Amin al-Husseini. Denne stormufti (øverste muslimske leder) ble innsatt i sin stilling av de britiske mandat myndigheter, til stor irritasjon for mange rettroende muslimer.
Hajj Amin al-Husseini hadde vært en av hovedaktørene i det som er kjent som 1929-massakrene. I det året ble 23 jøder massakrert i Jerusalem, 7 i Moza, 13 i Zfat, og i Hebron ble 64 jøder massakrert av araberne. I tillegg ble jødiske kvinner skjendet og voldtatt, hundrevis ble lemlestet, mens synagoger og jødiske skrifter ble brent til aske.
Denne Stormufiti var også en nazisympatisør, og i oktober 1941 besøkte han Adolf Hitler for å drøfte det som i nazi kretser var kjent som «Jødeproblemmet».
Hajj Amin al-Husseini bidro også til at det ble opprettet en muslimsk SS-enhet i Bosnia, og da han besøkte soldatene der den 21.1.1944 sa han bl.a. » [Det tredje] Riket kjemper mot de samme fiender som ranet muslimene… Det gleder meg derfor at jeg ser i denne [SS] enhet et synlig og praktisk utrykk for samhørigheten i våre ideologier [dvs. Nazismen og Islam]».
Når det gjelder Faisal al-Husseinis egen far, Abd al-Qadir al-Husseini (1907-48), så er han også kjent for å ha ledet en rekke muslimske bander, som takket være britisk finansiering og trening (!) ble i stand til å drepe en rekke sivile jøder.
En annen slektning, Musa Abdallah al- Husseini (1904-51) besøkte Adolf Hitler i Nazi-Tyskland, hvor de tydeligvis hadde mye til felles. Dette er den samme Musa Abdallah al- Husseini som i 1951 deltok i mordet på kongen av Jordan, Abdullah ibn Hussein,
Den nå avdøde Faisal al- Husseini var en av de fremstående medlemmene i PLO, en organisasjon som ble etablert i 1964, med det klare formål å utslette Israel som stat, og «frigjøre» landet for jøder.
Dette er bekreftet av bl.a. Faisal al- Husseini, som flere ganger har gitt uttrykt at hans visjon har vært et «Palestina uten jøder.» En typisk uttalelse, sitert i publikasjonen «Bulletin of the Jerusalem Institute for Western Defence, Bulletin 2.6.1994» forteller at «Fred for oss betyr ødeleggelse av staten Israel. Vi forbereder en total krig… Vi [dvs «palestinerne»] ble den farligste fiende Israel har hatt. Vi skal ikke hvile… inntil vi ødelegger Israel».
For noen uker siden deltok denne PLOs minister for Jerusalem, Faisal al- Husseini, i en konferanse i Iran, hvor det ble krevd en opptrapping av krigen mot Israel.
Det er denne mannen, som i henhold til The Voice of Palestine, den 27.11.2000, skal ha uttalt: «Israel klarer ikke å forsvare de hellige steder og få adgang til dem… Den eneste løsning for problemet er at Israel trekker seg tilbake fra Jerusalem, spesielt de hellige steder.»
Det er denne PLO politikeren, Faisal al- Husseini, som nå ligger begravet sammen med sin familie i (den hellige) al-Aksa moskeen i Jerusalem.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: