Planla mer blodbad

De to terroristene som er ansvarlige for Fogel-massakren i Itamar planla også andre angrep i Elon Moreh og andre lokalsamfunn i Judea og Samaria, ble det avslørt i retten i dag.
De to, skoleeleven Hakim Awad (17)  og partneren hans Amjad Awad (18), bodde begge i landsbyen Awarta. De er siktet for fem drap, med overlegg å stjele våpen, og konspirasjon for å myrde.
Les mer om de grusomme mordene i Itamar, hvor mor og far med tre av sine fem barn ble drept mens de lå og sov i sine senger.
Shin Bet har etterforsket i tiden som har gått etter at de to ble pågrepet, og det viser seg at de planla angrepet på forhånd. De prøvde å få tak i skytevåpen, men mislyktes, og besluttet derfor å drepe med kniv i stedet, sier etterforskerne.
IDF sies å vurdere muligheten for dødsstraff for de to, men ingen formell forespørsel er gjort. Den eneste dødsdom som er avsagt av staten Israel siden starten, var nazisten Adolf Eichmann, hjernen bak en systematisk jødeutryddelse under krigen. Han ble henrettet i 1962.
Formann i Samaria regionale råd, Gershon Mesika sa i kveld: “Israel vil vise verden de uhyrlige svulster utdanningssystemet i den palestinske selvstyremyndigheten produserer. Vi har med våre egne hender opprettet en terroristautoritet for araberne i Judea og Samaria.”
Mesika sa videre at “disse monstrene har blitt til i skolene til terroristen Abu Mazen og hans bande av mordere. Disse avskyelige monstrene vil ha en bit av Israel for å etablere en stat.”
(IsraelNationalNews.com)Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: