Pengegave til jødene, krystallnattens appell

Vi vil gjerne informere dere om at vi har i dag sendt til Israel alt i alt 30.000 $, om lag kr 180.000 som gaver til trengende jøder i Israel.  10.000 $ sendte vi slik vi lovet til terrorofrene i Beit Hagai. Rabbiner Eliezer Rabbinowitz i landsbyen takker alle som har vært med på å gi denne kjærkomne gaven til terrorofrene og de mange barna som ble igjen uten far og mor, og sender mye G-ds velsignelse.
Vi i SMA vil takke hver og en av dere for at dere er med på å vise ubetinget kjærlighet til nettopp dem som mange taler nedsettende om i dag. Denne gaven kom frem til Israel to dager etter krystallnatten og den har en dobbelt symbolverdi. Vi må stå sammen mot alle former for diskriminering og rasisme både de som er synlige og de som er kamuflerte. I denne sammenheng vil jeg opplyse at appellen jeg holdt i Haugesund 9. november kan lastes ned fra SMAs webside som nå blir daglig oppdatert.
Vi holder nå på med SMA-info nr. 4-2010 som vi håper å kunne sende dere like før jul. Vi ber alle dere som kan om å verve flere lesere til bladet. Nå er det tid for å tenke på julegaver, kanskje et SMA-abonnement kan være en god og rimelig gaveidé i år til voksne barn, barnebarn, familie, venner og bekjente.
Vi takker dere alle atter en gang for at dere har vært med på den siste gaven. Dere vil få informasjon om størrelsen på julegaven som vi sammen med dere håper å kunne sende til de trengende jødene like før jul.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: