Palestina-araberne boikotter Israel

Palestinerne intensiverer boikott av Israel.
Fatah annonserte i dag mandag at palestiner-araberne trapper opp sin ikke-voldelige kampanje mot Israel.
Sabri Saydam, en av lederne i Fatah og en av president Abbas’ rådgivere sa i dag at palestinerne vil starte en kampanje på sosiale nettverk som har som hensikt å boikotte alle israelske produkter, ikke bare varer som er produsert bak den grønne linjen. Han sier man vil gå enda langer, nemlig å legge press på universiteter over hele verden, spesielt i land som støtter palestinerne, og få dem til å rive over båndene til israelske institusjoner.
Denne ikke-voldelige aksjonen vil etter det man håper, gjøre det vanskeligere for Israel, og vinne sympati for palestinernes sak.
Imidlertid stresset Saydam at de sikkerhetsmessige samarbeidsoperasjonene mellom Israel og palestinerne fortsatt vil gå som før. Dette er bare for å oppnå sikkerhet for vårt folk, hevdet han.
Vi tipper at også de 75% av ikke-jødiske pasientene som kommer fra hele regionen til Shaare Zedek Medical Center, hvor man behandler pasienter som mennesker uten hensyn til etnisitet eller religion, vil fortsette å komme dit.
Det er vel også en kvalifisert gjetning at dem som har god jobb i Israel ikke vil si seg opp for å boikotte israelsk økonomi. Eller at dem som bor i Israel og har israelsk statsborgerskap ikke flytter til de PA-styrte områdene for å leve i korrupsjon og lovløshet.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: