PA vil ha boliger på jødenes helligste sted

De palestinske selvstyremyndighetene planlegger å bygge et arabisk boligkompleks på jødedommens helligste sted om de noen gang skulle få kontroll over Jerusalem. Dette fremgår av en dokumentar oversatt av Palestinian Media Watch (PMW).

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qkt_L7QHxiY

På et videoklipp fra en offisiell TV-dokumentar som ble sendt på TV som er drevet av de palestinske selvstyremyndighetene 10. august 2011 på det Fatah-kontrollerte TV-nettverket fra Ramallah ble det sagt at byggingen er en del av PAs plan for å slette jødenes nærvær i Jerusalem.
“De [Israel] vet godt at våre røtter stikker dypere enn deres falske historie,” ble det sagt på arabisk i dokumentaren.
“Fra balkongen på huset vårt, ser vi utover [islamsk] hellighet, og over synd og urenhet (jødenes bønn ved Vestmuren) i et område som var vårt [arabisk] folk og hjem.”
“Vi tegner våre nye kart,” fortsatte programmet. “Når de [israelerne] forsvinner ut av bildet som et glemt kapitel i vår bys historie, vil vi bygge den på nytt.”
“Mughrabi-kvarteret skal bygges her (på plassen foran Vestmuren.)”
Palestinian Media WatchStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: