Ordspill fra Støre

Noen ganger blir man imponert over politikernes evne til å bruke ord. Det være seg enten for å målbinde motstanderne eller for å bagatellisere kritikk, – vi kjenner godt til politikernes metoder.
Andre ganger blir vi ikke så imponert.
Hvis en norsk minister hadde sagt følgende, hadde vi begynt å lure:

Mennesker som myrder, fordømmer vi. Men Norge har sett det slik at egne lister der vi setter et menneske og kaller vedkommende morder, det er vi ikke tjent med.

Så derfor er er vi heller ikke synderlig imponert over Støres uttalelse om terroristorganisasjonen Hamas til NTB:

Organisasjoner som utfører terror, fordømmer vi. Men Norge har sett det slik at egne norske lister der vi setter en organisasjon og kaller det en terrororganisasjon, det er ikke vi tjent med.

Så Hamas kan fortsette å skyte raketter mot barnehager, skolebusser og privathus, men altså uten at Jonas Gahr Støre i Norge vil gå til det stigmatiserende skritt å kalle Hamas for en terroristorganisjon.
DagenStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: