Obama: Myrdede jøder var bare tilfeldige ofre

Barack Hussein Obama II
Barack Hussein Obama II

Viljen til å identifisere en fiende, se den i øynene og bekjempe den, eksisterer visst bare i Hollywood nå.
BERØRINGSANGST OVERFOR ISLAM
Man kan umulig bekjempe noe man av alle krefter vegrer seg mot å nevne ved navn. Vi kjenner alle til den ufattelige berøringsangsten politikere har mot å peke på årsaken til volden hele verden frykter etter episoder som 9/11, London-bomben, Madrid-bombene, gisseltakingen i Sidney, og nå sist Charlie Hebdo-massakren i Paris med den samtidige gisseltakingen og drapene i det jødiske kosher-supermarkedet, nemlig islam. I stedet for å i det minste holde muligheten åpen for at muslimer som dediserer sine nedslaktninger til Allah og Muhammed har en viss tilknytning til islams ideologi, kappes verdens ledere om å messe mantraet vi alle har hørt så ofte etter muslimers dødbringene terror: «dette har ingen ting med islam å gjøre.» Muligens med ett unntak: Storbrittannias David Cameron.
Kjetil Rolness sier det temmelig treffende: «Budskapet gjentas hver gang menn med skaut kutter hodet av folk på gaten, massakrerer skoleelever eller utsletter landsbyer. De ansvarlige kaller seg muslimer (ikke jihadister eller islamister). De mener å handle på vegne av 1,6 milliarder trosfeller. De påkaller Allah, hevner Muhammed, siterer Koranen, drømmer om kalifatet. Men de har misforstått sin egen religion. Terror har ingenting med islam å gjøre.»
MÅLRETTET BLIR «TILFELDIG»
I samme håpløse blindgate er USAs president Barack Hussein Obama II. I et intervju med nettstedet Vox presterer presidenten å uttale følgende nonsens, som en kommentar til den dedikerte muslimen Amedy Coulibalys svært voldelige og dødelige gisseltaking i Hypercacher-markedet, nevnt over:

– Det er fullstendig legitimt for amerikanere å være dypt bekymret når vi har en gruppe voldelige, onde fanatikere som halshogger folk, eller som skyter en gruppe tilfeldige mennesker i en butikk i Paris. (Vår uthevning)

Coulibaly skjøt slett ikke tilfeldige mennesker. Han skjøt fire jøder. I Wikipedia-artikkelen opprettet spesielt om terroraksjonen, er det til og med en faktarute på siden, hvor nøkkelfakta om hendelsen er notert. Her kan man lese at selve målet for aksjonen er «jødiske faste kunder i et lite supermarked.»
Antisemittismen – jødehatet – er på sterk fremmarsj i hele verden. USA er intet unntak, selv om denne delen av verden i stor grad har vært forskånet for uvesenet. I de store landene i Europa; Frankrike, Storbritannia og Tyskland, vurderer svært mange jøder å flytte til tryggere steder fordi myndighetene med alle sine tiltak, kommisjoner, lover og ord, ikke kan tilby en liten minoritet den trygghet de har krav på. Og ikke en hvilken som helst minoritet, men jødene, den gruppen et samlet Europa bidro til å sende i gasskamre og utryddelsesleirer under siste verdenskrig.
Dette er en skam for ethvert samfunn, og i særdeleshet de som bærer hovedansvaret for utryddelsen. Skal den siviliserte del av verden kunne bidra til å motvirke jødehatet, må man kunne forvente at lederne retter opp ryggen, ser problemet i øynene, sier hva det er, og gjør noe med det.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: