Nyttårsgave på 30.000 $ (ca. kr. 180.000) er sendt til trengende i Israel

Kjære medmenneske,
man kan si hva man vil om sekularisering av det norske samfunnet. I ånd og gjerning har det vært tro mot budskapet i Bibelen som gjelder fellesansvar, nestekjærlighet og omtanke for dem som har det vanskelig, lokalt og globalt.  Å støtte jødene i en tid hvor en kraftig propagandastorm gjør folk både blinde og døve, vitner om at det norske samfunn har dype røtter i rettferdigheten.
Takket være dere har SMA nå klart å sende en gave på ca. kr 180.000 til trengende jøder i Israel. En tredjedel av dette brukes til et fellesprosjekt i Hebron der funksjonshemmede jødiske og arabiske barn blir tatt hånd om og sikret profesjonell behandling i Jerusalem.  Det finnes noen som vil ha dette prosjektet ut av verden, og de som arbeider med det, både jøder og arabere, setter bokstavelig talt sine liv på spill. Det minste vi kan gjøre er å takke dem for denne modige innsatsen for de aller svakeste, – et arbeid som er igangsatt av den jødiske menigheten i Hebron. Det er slik man skaper fred mellom mennesker.
Ellers vil vi informere om at vi også arbeider mye med folkeopplysningsprosjektet vårt ved å skrive, oversette og sende ut artikler og informasjon, og ved å oppdatere vår hjemmeside på Internett, som vi håper dere bruker flittig.  Vi merker at antallet besøkende på websiden stiger.  Spesielt denne sommeren hvor massemediene har pålagt seg selv streng sensur av meninger, merker vi at SMA er blitt en voksende kilde til informasjon.
Vi er i gang med SMA-info 3-2011 og håper å kunne sende det til trykkeriet om 2 ukers tid.
Alt dette koster penger, og vi håper på fortsatt støtte for å holde i live en av de få informasjonskanalene som ikke mottar offentlig støtte og derfor bevarer sin fulle ytringsfrihet.
Vi ønsker det jødiske folk et godt nytt år 5772, og det norske folk mer velsignelse. Vi må be for vårt hjemland Norge og for vårt åndelige fedreland Israel.
Tusen takk fra oss i SMA-redaksjonen som lover at vi fortsatt skal våge å stå frem med vårt budskap som du gir din støtte til.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: