Nye raketter i natt

Upåaktet i norske medier, men krigen fortsetter like fullt mellom araberne i Gaza og Israel. Natt til onsdag ble nok en bombe skutt mot det sørlige Israel fra Gaza. Bomben eksploderte i et åpent område og skadet ingen.
Foreldre i denne delen av Israel har 15 sekunder på seg når alarmen går, til å finne dekning for seg og sine barn. I løpet av disse sekundene må de våkne, få med seg hva som skjer, løpe til barnas rom, få dem ut av sengene og bringe dem i sikkerhet.
En mengde israelere lider av post-traumatiske forstyrrelser, og disse blir trigget av slike angrep, så man sliter med søvnproblemer, angst, depresjon og andre plager i lange tider, kanskje hele livet.
Tidligere på kvelden ble to Grad Katyusha-missiler avfyrt mot kystbyen Ashkelon. Begge rakettene eksploderte i nærheten av byen, men mirakuløst nok ble ingen fysisk skadet. Men innbyggerne ble voldsomt oppskaket og noen ble traumatisert.
Arutz Sheva
Jerusalem Post



Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: