Nybyggere ikke normale mennesker

Jødiske nybyggere i Israel er ikke «normale» mennesker. Det er derfor ingen grunn å unnskylde mordet på en jøde som bad ved Josefs grav søndag morgen, ifølge talsmann for Det palestinske selvstyrets (PA) sikkerhetsstyrker, General Adnan Damiri.
Han mente også at jøden muligens hadde vært bevæpnet.
I et uvanlig provoserende intervju med Voice of Israel sa generalen at han verken kunne benekte eller bekrefte øyenvitner som hevdet de så sikkerhetsstyrker fra PA skyte mot fem jøder som gikk fra det hellige stedet etter at de hadde bedt der. Både arabiske og israelske medier melder om vitner som mener det var sikkerhetsstyrker som skjøt.
På spørsmål om PA vil «stifte fred med bosetterne» svarte Damiri at «det er ikke noe plass i PA for bosettere.»
Nyhetsbyrået Ma’an i Betlehem snudde om på hendelsen og fortalte sine lesere at «dusinvis av bevæpnede ultra-ortodokse bosettere kom til Josefs grav…, dro frem sine egne geværer og rettet dem mot palestinske offiserer.» Dette er det samme nyhetsbyrået som hevdet at Fogel-familien i Itamar ble drept av en thailandsk arbeider, selv om de godt visste at Itamar tillater kun jødiske arbeidere.
Det var den 24 år gamle Ben Yosef Livnat, nevø av Likud-minister Limor Livnat, som ble drept ved Josefs grav omtrent kl 11 søndag. Livnat etterlater seg kone og fire barn.
IsraelNationalNews.com: Bosettere er ikke normale mennesker
IsraelNationalNews.com: Palestinske selvstyremyndigheters politi dreper israeler ved Josefs gravStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: