Norske muslimer hyller selvmordsbombere

Følgende er sitater fra Norge IDAGs intervju med muslimer i Oslo, i forbindelse med bussen som nå er i Norge. Les artikkelen og se filmen.
«18. juni 2002 ble 17 sivile drept og 50 såret, da buss nr. 19 ble sprengt i luften. Det syntes Palestina-vennlige muslimer i Norge er bra. Vi trodde knapt våre egne ører da tre muslimer argumentere for hvor bra det er at bussen ble sprengt.
-Han som bombet denne bussen har gjort noe veldig bra, sier en norsktalende muslim til Norge IDAG. Sammen med to andre venner ber de om å få ordet når de ser Norge IDAG filmer den utsprengte bussen som nå er på utstilling i Norge.»
Stortingspolitikere reagerer med avsky overfor norske muslimer som forsvarer terror.
Et vitne forteller om hvordan journalister respekterer «publikums rett til å vite», og hvordan mediene bidrar til å svekke Norges sikkerhet. Folket får sove mens informasjon om terrorisme i De tusen hjem forties.
«NRK-Dagsnytt intervjuet en palestiner på Youngstorget som fortalte at han selv ønsket å sprenge en buss. Innslaget ble ikke sendt.»
Edvard Dæhlin, Frogner, et vitne (Aftenposten Aften 3.6.2004) (omtalt her…)
De fleste rundt deg tør ikke snakke om problemet, så vi må gjøre det. Det er mye som tyder på at blant muslimer i Norge kan man finne støtte til terrorisme. Denne terrorisme kan ramme både jødene i Norge og ikke-jødiske mål.
Vennligst kontakt de journalister som bør informere Norge, og politikerne som du mener bør behandle jødehatet her i landet. Statsminister Kjell Magne Bondevik og andre relevante nøkkelpersoner bør informeres.
NRK 23 04 70 00
TV2: 55 90 80 70
Takk for din hjelp til å holde Norge terrorfrittStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: