Muslimske terrorister drepte minst 16 i Israel

Igjen myrdet muslimer jøder i Israel. Det var ikke lenge siden jødene markerte årsdagen til muslimenes massakre i Hebron og andre byer i 1929. Nå skjer det på nytt.
To muslimske terrorister sprengte seg selv for å drepe flest mulig jøder ombord i to busser i den israelske byen Beer Sheva. Det var mange familier med barn i bussene. Minst 16 mennesker ble drept, ca. 100 ble såret og mange ble invalidiserte da bombene eksploderte nesten samtidig i de to bussene ved 14-tiden. Terroristene kom fra området som er under Yassir Arafats kontroll. De kom til Beer Sheva via et område der sikkerhetsgjerdet ikke er satt opp ennå.

 

 

 Disse er få av de drepte i Beer Sheva. En full liste med bilder finner du her

 

 z

 

 Aviel Atash, 3. Aviels mor ble alvorlig såret.

 

 

 

 Karine Malka (23)

 

 

 

 Emmanuel Yosepov (28)

 

 

 

 Tamara Dibrashvilli (70)

 

  

 

  

 

  
En anonym talsmann for den muslimske terroristorganisasjon Hamas sa at de sto bak selvmordsaksjonene.
Gruppen sier det var hevn for Israels likvidering av Hamas-leder sjeik Ahmed Yassin i mars og hans etterfølger Abdelaziz al-Rantisi noen uker senere. Det er meget vanlig at muslimske terrorister sier at de «hevner» et eller annet som Israel har gjort. De tar aldri ansvar for egen handling og forteller aldri at Israel dreper terrorister fordi disse terrorister har drept og planlegger å drepe mange sivile jøder, inkludert eldre, kvinner og barn.
Ahmed Qurie, som foreløpig er Arafats statsminister, uttrykte en meget mild og ubetydelig form for misnøye med denne aksjonen. PA, som Arafat og Qurei representerer, støtter Hamas politisk og økonomisk. PA ønsket å gi dem stillinger i regjeringen.
Angrepet beviser at jødene er mål for muslimsk terrorisme uansett hvor de måte befinne seg.

Verste aksjon siden oktober

Terroristangrepet er det verste i Israel siden oktober i fjor, da en muslimsk kvinne drepte seg selv og 23 andre personer i en restaurant i Haifa. Kvinnen var høyt utdannet og kom fra en familie som ligger langt fra fattigdomsgrensen, hvilket er typisk for terroristledere (Familien til denne terroristdamen produserte tre kjente terrorister, som hver kan titulere seg som en morder).
Den siste muslimske selvmordsaksjonen i Israel skjedde i havnebyen Ashdod i mars. Ti personer ble drept i det angrepet. Det er betydelig nedgang i antall muslimske terroristaksjoner siden…

  • Israel opprettet antiterroristgjerdet,
  • likviderte ledende terrorister, og
  • ødela våpenfabrikker og våpensmuglertunneler.

Til tross for disse meget gode resultater er Israel blitt sterkt fordømt av det internasjonale samfunn og FN !
Venstresiden og muslimer over hele verden kritiserer Israel for å beskytte sine sivile. La oss se om de vil kritisere terroristene denne gang.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: