Luftforsvaret dreper terrorist etter rakettoppskytning

Israel fortsetter sin nulltoleranse-politikk mot rakettangrep.
En terrorist fra Gaza ble drept onsdag morgen, og en annen ble skadet, etter at gruppen deres avfyrte en Kassam-rakett mot Negev. Tidligere på morgenen ble en smuglertunnel i det sørlige Gaza ødelagt i en gjengjeldelsesaksjon.
Luftforsvaret fant og åpnet ild mot medlemmer fra Islamsk hellig krig som syklet av gårde etter å ha avfyrt en rakett. Raketten landet på feil side av sikkerhetsgjerdet. Islamsk hellig krig hevdet at terroristene var på vei til en moske for å be morgenbønnene sine.
Statsminister benjamin Netanyahu gjorde det klart tidligere denne uken at selv om Israel ikke har noen interesse av å eskalere kampen mot terror fra Gaza, så «vil vi ikke nøle med å bruke styrken til Det israelske forsvaret.»
Sist uke fant og beskjøt Luftforsvaret folk som skjøt raketter fra det nordlige Gaza. Der ble en langdistanserakett av typen Grad Katyusha avfyrt mot Ashdod, en havneby med 200.000 innbyggere. Ytterligere en Grad ble avfyrt mot Be’er Sheva, «hovedstaden i Negev,» hvor den gjorde stor skade.
Etter harde gjengjeldelsesangrep mot Hamas og deres allierte terrorister, sa Hamas at de ville erklære en våpenhvile hvis Israel ikke angrep dem. Tidligere våpenhvileavtaler har blitt brutt, noen ganger nesten umiddelbart.
Islamsk Jihad og fem andre terroristorganisasjoner sa de ikke ville bli med på noen våpenhvile i Gaza, hvor Hamas har vært ansvarlig for all terroristaktivitet siden de utmanøvrerte sin rival Fatah for fem år siden og etablerte en de facto regjering.
IsraelNationalNewsStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: