Luftforsvaret bruker nye medier

Det israelske luftforsvarets (IAF) kommunikasjonsavdeling tar i bruk nye metoder for å nå ut med informasjon og presentere seg for det engelsklesende publikum. Hensikten er selvsagt å kunne kommunisere bedre og mer direkte med resten av verden. Det dreier seg om en ny, informativ og avansert webside, en Twitterkonto, og Facebookside.
Merk hva som sies om aktivitetene israelerne gjør i forhold til humanitær bistand rundt om i verden. Det er ikke ofte norske medier bringer fakta om at Israel yter bistand til ofre for jordskjelv, skogbrann, flom og andre katastrofer. De ser tydeligvis som sin oppgave å bringe informasjon om alt som kan tenkes å bringe jødene i dårlig lys, sant eller usant. Selv når feil påpekes er man trege eller motvillige til å rette feilen. Men her kan man altså fremover oppdatere seg selv, helt uavhengig av norske medier.
Oberstløytnant Assaf Librati i IDF sier om nysatsingen:

Det israelske luftforsvaret er senter for grundig og dyptgående forskning, internasjonalt samarbeid, et strålende mangfold, og avansert teknologi innen Det israelske forsvaret. Vi tror at vi har mye å dele med verden om hvem vi er, hva vi gjør, hva vi er i stand til å gjøre, og om aktuelt om vår deltagelse i humanitære operasjoner rundt om i verden. IDF vil i 2011 etablere en fullt operativ engelskspråklig webside, en Facebookside, og en Twitterkonto i tillegg til våre andre, vanlige former for kommunikasjon. Vi anser dette som en økt styrke og et viktig skritt forover, inn i en verden av kommunikasjon om Israel, IDF, og om IAF direkte til interesserte rundt om i verden.

Linker:
IAFs webside
IAF på Facebook
IAF på Twitter
Fra IsraelNationalNewsStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: