LOs postkort mot Israel

LO og Arbeiderpartiet har distribuert 25.000 (tjuefemtusen) postkort som skal sendes til Israels ambassade i Norge. Det var LO som ledet kampen og flere filialer av AP som deltok med glede.
Postkortet er sammensatt av forskjellige motiver som PLO bruker.
Følgende eksempel viser at LOs oppfordring kan føre til ekstremisme.
NIS får stadig sympatierklæringer fra LO-medlemmer som ikke er enig i LOs offisielle standpunkter. LO misbruker 800.000 medlemers tillit til å fremme utenriks politikk som ikke er forenlig med alle medlemenes interesser.
Ca. 300 av dem mottatt i Israels ambassade. NIS’ (nå SMA) svar kom som et postkort mot LOs diskriminerende behandling av det jødiske Israel

   


Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: