Livsfarlig steinkasting mot sivile fortsetter

Arabere fortsetter å terrorisere på motorveier etter at de drepte Asher Palmer og hans ti måneder gamle sønn fredag i forrige uke.
Innbyggerne har nå begynt å patruljere etter at en rabbi mirakuløst overlevde et angrep mot bilen hans mandag kveld. Steinen knuste vinduet, så han ble dekket av knust glass i angrepet.
«Kvinner i grønt» har startet en kampanje under mottoet: «Steiner dreper – ikke bli det neste offeret» og vil patruljere motorveien hvor rabbiens bil ble angrepet. Nærmere 20 slike angrep har blitt utført nylig av arabere, opplyser politiet.
Forrige uke unnslapp et ungt par i bil med barn bare såvidt et slikt livsfarlig angrep etter at en araber i taxi som passerte dem kastet en stein på et par kilo. Steinen bommet på bilen, men kunne ha utøvet store skader, og tatt liv, har vi sett.
Steinkastingen har vært et problem i mer enn 25 år, da den første Intifadaen startet. Å kjøre i bil samtidig som man skjøt har også vært en vanlig terrormetode, uten noe annet mål enn å få sjåføren til å miste kontrollen og krasje. Det har vært vanskelig for myndighetene å oppklare slike angrep på tilfeldige sivile.
Venstresiden kan nok si «hva sa vi», skriver Arutz Sheva. «Hvis vi ikke oppgir landet vi lever i blir resultatet terror.» Men Women in Green har ikke tenkt å gi seg. De nekter å begi seg tilbake til «steinalderen» og krever at myndighetene tar kontroll over områdene og stopper terroristene med strenge straffer.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: